Läcker 2:a med stor uteplats mot sagolik innergård!

  • Kalkstensvägen 11
  • Limhamn
  • , Limhamn

Välkomna till Victoria Park, Kalkstensvägen och ett fantastiskt livsstilsboende på Limhamn! Belägen i markplan med skön uteplats mot en oas till innergård finner vi denna välslipade diamant. Läget i huvudbyggnaden ligger i direkt anslutning till alla faciliteter såsom spa, lounge, gym, pooler etc som erbjuds i detta unika koncept. Här bor man i en mycket stabil föreningen som både är obelånad och äger sin mark! Först till kvarn... Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Victoria Park och Kalkstensvägen på Limhamn!

Nu har vi glädjen att kunna presentera en unik och välplanerad våning med bästa tänkbara läge i huvudbyggnaden vid vackra Victoria Park och kalkbrottet!
Bostaden har sin uteplats mot en av de lummiga innergårdarna i detta så omtyckta område, en äkta oas i Limhamn!

Ett slående läge med allt tillgängligt ifrån samma byggnad så som garage, reception, gym, spa, restaurang, vinkällare m.m.

Lägenheten är i ett bra skick och besitter en ljus öppen planlösning. Så här vill man bo!

Ett boende som garanterat kommer att falla många i smak...

Välkomna in!
Först en snygg hall som har säkerhetsdörr och kamerakontakt till huvudingången nr 11 vid receptionen. Klinkers på golv till ljusa innerväggar och downlightsbelysning via tak.

Från hall har man en stor klädkammare som sväljer mängder i förvaring samt finns en vacker skjutdörrsgarderob med spegeldörrar hela vägen, praktiskt och snyggt!

Därefter kommer våningens badrum som är stort och lyxigt med egen klädvårdsavdelning.
Badrummet är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, eluttag, tvättmaskin, torktumlare, kommod, wc samt flertalet överskåp och underskåp.
Allt är fräscht och fint, känns som nytt. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Sen öppnar hela bostaden upp sig på ett enastående sätt med sköna ytor mellan rum och kök som blir till ett. Stor matplats mellan kök och rum samt har man här också första utgången till den fina uteplatsen mot innergården. Vacker trestavsparkett i ek på golv till ljusa innerväggar och snygg downlightsbelysning i tak förvandlar detta till en liten dröm.

Köket är från Poggenpohl och byggt längs innerväggen med en vacker köksö innan matplatsen, smakfullt elegant och exklusivt...
Påkostad maskinpark som består utav kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.
Ett kök att älska...

Vidare kommer vi till det fina sovrummet på den andra sidan bostaden och innan vilorummet har man ytterligare en utgång till den fina uteplatsen. Sovrummet är stort och ger bra med plats för säng och ytterligare möblemang, gedigen ekparkett på golv till ljusa innerväggar även här. Här finns 4 rejäla garderober längs väggsidan och ytterligare en ingång till det fina badrummet som ger en lyxig känsla!
Ett skönt och rejält vilorum...

Uteplatsen blir som pricken över i:et i denna så trivsamma lägenhet, här kommer man säkerligen att tillbringa lika så mycket tid som inne under sommarhalvåret.
Obs! Uteplatsen är den största på denna innergården och ca 35 kvm stor!
En perfekt plats att bara kunna koppla av på eller att bjuda sina gäster på mat ute intill en välskött liten oas till innergård.
Njutbart och tilltalande...

Kort och gott en lägenhet för finsmakaren som ställer höga krav på sitt boende vad gäller läge, planlösning och skick!
Samt bor man i en förening som äger sin mark och är helt utan lån med låga avgifter.

Tillgångarna är enorma med egen park på 17.000 kvm som har chipping- och puttinggreen, promenadstråk, grillplatser, tennisplan samt två boulebanor. Det finns även egen reception, biograf, stort poolområde, spa, gym, restaurang, vinkällare, biljard, bibliotek, konferansrum, garage och gästparkering med mera, med mera... 

En bostad utöver det vanliga som man skall se och känna in på plats!

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.