Läcker 2:a vid Dalaplan

  • Bragegatan 2 C
  • Mas / Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

Fräck tvårummare vid Dalaplan / Södervärn skall nu hitta sin nya ägare. Lägenheten ståtar med en udda och originell planlösning som gör den extra intressant, förening med mycket låga avgifter och det fördelaktiga läget med Södervärns busstorg samt Mobilia köpcentra intill gör ju inte saken sämre... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Dalaplan / Södervärn och Bragegatan!

Nu kan vi presentera en originell 2:a med en mycket speciell planlösning och en extremt låg totalkostnad. Lägenheten visas upp i ett mycket bra skick och har ett fördelaktigt läge med bästa tänkta kommunikation samt Mobilia köpcentra bara ett stenkast ifrån.

Föreningen äger marken och har nyligen höjt avgifterna samt är inga nya höjningar inplanerade. Ett boende för dig som prioriterar en låg månadskostnad och ett kommunikationsvänligt läge.

Totalkostnad för under 2.500 kr i månade inklusive lån, avgift, bredband, Ip-telefoni, kabel-tv m.m...

Föreningen har en gemensam fin innergård på baksidan samt förrådsmöjligheter och en bra tvättstuga i källaren.

Väl innanför dörren har man en liten hall som erbjuder bra avhängningsmöjligheter och från hallen har man access till både badrummet, sovrummet och köket. Säkerhetsdörr är installerad...

Köket är inte så stort men erbjuder en bra matplats samt det som krävs av ett kök. Från köket har man sen en trappa ner till vardagsrummet som känns både lite lyxigt och originellt. Högt till tak och stora fönsterpartier gör detta till ett rum att trivas i.

Från den andra sidan köket finner vi sedan sovrummet som är bra tilltaget och erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord m.m. Sovrummet har även en inbyggd garderob och fönster mot innergården, så lugnt och skönt när man väl skall till att sova.

Sist har vi toaletten som ligger mitt mellan kök och sovrum. Toaletten erbjuder dusch och är helkaklad i ljusa färger.

Sammanfattningsvis får man här en bra belägen tvårummare i bra skick med en mycket intressant planlösning och en extremt låg boendekostnad.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 2.485 kr netto.

Först till kvarn...

Varmt välkommen på visning!

Mas / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Mas / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel. I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Men den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.