Läcker 3:a vid Södervärn och Dalaplan letar ny ägare!

  • Västmanlandsgatan 6B
  • Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

Nu ges ett tillfälle att kunna förvärva en smart planerad trerummare i bra skick! Öppen fin planlösning med vackert ljusinsläpp och med en liten oas till innergård nedanför. Föreningen äger sin mark, en ekonomisk trygghet för de boende. Bo bra med låg avgift... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södervärn och Västmanlandsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en fin 3.a med perfekt läge och direkt närhet till både Triangelstationen, Möllan, Mas, Södervärn, Dalaplan och Mobilia köpcentra.

Lägenheten visas upp i ett bra skick och besitter en öppen och tilltalande planlösning med vackert ljusinsläpp. Genomtänkta kvadratmetrar i samtliga rum gör att ytan känns mycket större än den angivna boytan, smart och tilltänkt!

Äldre stabil förening som äger sin mark ger ekonomisk trygghet för medlemmarna samt har man en prunkande och mysig innergård på baksidan som brukas väl utav de boende för mingel, grill och umgänge...

En lägenhet som kommer falla många i smak vad gäller läge, planlösning och skick!

Välkomna in!
Först en liten och smart hall för avhängning och förvaring, Ljusa innerväggar till nersänkt tak med downlightsbelysning.

Nästa rum är badrummet som verkligen måste uppskattas, här har man gjort rummet större i samband med att lägenheten blev totalrenoverad. Normalt är badrummen i denna fastighet små så ett stort plus för denna lägenhet...
Badrummet är helkaklat i snygga materialval, här finns stor duschkabin med massage, golvvärme, handdukstork, kommod med underskåp, spegel ovanför, wc och nersänkt tak med snygg downlightsbelysning.
Ett fräscht badrum som förvandlar bestyren till ett rent nöje...

Därefter kommer två fina sovrum som har sina fönster i österläge så svalt och skönt när det väl är dags att gå till sängs efter en varm sommardag. Både rummen har ett fint ljusinsläpp, bra golv, ljusa innerväggar och snygg downlightsbelysning i tak.
Båda sovrummen är stora, varav det ena är gigantiskt stort och rymmer allt man kan tänka sig så som arbetsplats m.m.
Två riktigt fina vilorum!

Vidare kommer vi ut i rummet som har en skön och öppen planlösning mot det fina köket. Här har man gärna gästerna på besök när man förbereder för middagen. Ett riktigt trivsamt sällskapsrum med vackert ljusinsläpp och även här har man snygg downlightsbelysning via tak.

Köket är vackert inbyggt i vinkel intill det vänstra fönsterpartiet, smakfullt, stilrent och snyggt...
Inredning i vitt till mörk bänkskiva och snyggt väggkakel i grå ton. 
Maskinparken består utav kyl / frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska!

En bostad som garanterat kommer att dra till sig stort intresse. Låg avgift, mycket tilltalande och smart planlösning varvid man verkligen fått ut max av samtliga kvadratmetrar, fint skick, stabil förening som äger sin mark, fin innergårdsmiljö och närhet till alla bekvämligheter så som kommunikation, shopping m.m.

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.