Läcker 4:a på Södra Almvik i toppskick!

  • Soprangatan 5
  • Södra Almvik
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en av områdets bästa 4:or, kanske den allra bästa! Stor härlig västerbalkong med fri utsikt och helt utan insyn, bättre balkong blir svår att hitta. Nytt kök, nya toaletter och nya golv är bara ett smakprov på det man får här..... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till populära Soprangatan och Södra Almvik!

Obs! Ett perfekt boende för mindre än 7.100 kr i månaden inklusive avgift, lån och internet...

Nu kan vi erbjuda en av de absolut finaste lägenheterna på området, bästa tänkbara läge med stor skön västerbalkong och vacker fri parkutsikt framför. Balkongen är helt utan insyn, bara solen som kan titta in framåt eftermiddag / kväll.

Totalrenoverat under de senaste åren vad gäller kök, badrum, gästtoalett, golv, innerdörrar, karmar, väggar, tak m.m...

Samtidigt som man renoverade denna pärla till våning passade man på att öppna upp planlösningen till en numera mycket trivsammare disponering med ett optimalare ljusinsläpp samt med luftiga och härliga ytor överallt. Ett riktigt drömboende!

Bostaden har även en generös klädkammare med fönster som många valt att bruka som ett extra sovrum.

En lägenhet som man definitivt skall gå och titta på, perfekt planlösning samt i toppskick och det ypperliga läget gör ju detta boende mycket svårslaget. Ett tillfälle man inte bör missa...

Välkommen in!
Lägenheten ligger på hela gaveln med fönster åt tre håll så sista dörren i längan. Detta gör att man i praktiken får ytterligare en stor balkong i österläge, även om det juridiskt bara finns en balkong som tillhör bostaden.

Ny vacker entrédörr med kodsystem för bästa trygghet samt ny fasad och fönster ger ingången ett fräscht förstaintryck.

Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Hallen har påkostad 15 mm:s trestavsparkett samt nersänkt tak med snyggt infälld downlightsbelysning, golvet löper sen vidare ut i resten av bostaden utan trösklar. Enhetligt och stilrent!

Köket är nästa rum och här har man öppnat upp mot både hall och sällskapsrum, öppet, ljust och ett mycket tilltalande kök.

Inredning i vitt till mörkare bänkskiva samt stora vita kakelplattor ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt. Ett kök man bara måste tycka om.

Mellan kök och vardagsrum har man delat av matplatsen med en halvvägg som gör det både öppet samt luftigt men ändå har man lyckats med bedriften att få till en perfekt balanserad matplats.

Vidare har vi vardagsrummet som verkligen bjuder på bra yta, ett stort fint rum med vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Rummet har renoverade innerväggar, nersänkt tak med belysning samt samma fina golv som i övriga delar av bostaden.

Från sällskapsrummet har man sen utgång till den fantastiska balkongen som blir som pricken över i:et i denna så trivsamma våning. Balkongen löper längs med hela lägenheten och är det perfekta stället att kunna koppla av på, fri, grön och lummig utsikt med endast kvällssolen som kan titta in. En bättre balkong får man leta efter...
på balkongen har man också ett eget förråd längst till vänster för smart förvaring samt nya fönster och ny fasad.

Vidare på den andra sidan av bostaden har man den mer privata delen med 3 sovrum, två toaletter och en stor walk in closet.

Badrummet är helkaklat i snygga och påkostade material, i dusch har man fällt in vacker mosaikkakel och det finns även ett fönster för vädring som så många vill ha i sitt badrum.
Badrummet har nersänkt tak med snygg downlightsbelysning, handdukstork, vägghängd toalett, komod med underskåp samt spegelskåp ovan och det finns även dubbelt eluttag. Ett badrum som man kommer att älska...

Gästtoaletten är i samma uförande som badrum vad gäller kakel, klinkers, belysning i tak m.m. Smakfullt och snyggt!

Sen har vi tre fina sovrum som alla har renoverade innerväggar, snygg trestavsparkett och sköna ljusinsläpp.

Sist finner vi en stor, mycket stor klädkammare som rymmer mängder i förvaring. En sådan vill säkert alla ha!
Klädkammaren här har fönster och ytan är så pass att många valt att omvandla denna till ett extra sovrum eller kontor.

Föreningen har precis satt nya fasader på både fram och baksidan samt nya fönster, ytterdörrar m.m. Gården kommer också att renoveras efter all byggnation är klar.
Garage går att hyra via föreningen för 190 kr, samt p-plats för endast 60 kr.

Vacker fin innergårdsmiljö med uteplatser och fräsch lekplats för de små. Områdesmiljön intill erbjuder perfekta strövområden, hundrastgård, joggingrunda m.m. Ett mycket barvänligt och trivsamt område!

Kort och gott får man här ett riktigt fint boende med bästa tänkbara läge i området samt i ett enastående skick och med en helt underbar planlösning.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift, lån och bredband ca 7.045 kr netto.

Först till kvarn gäller här...

Varmt välkomna på visningen!

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.