Läcker enrummare på Väster i toppskick!

  • Åldermansgatan 1 C
  • Lund Väster
  • , Lund

Superfin 1:a skall nu hitta sin nya ägare. Allt är renoverat och snyggt samtidigt får man här en Perfekt planlösning. Stor balkong mot villorna, helt utan insyn, bra tilltaget kök med rejäl matplats, nytt stilrent badrum och en central och eftertraktad adress på Väster i Lund... Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Väster i Lund och Åldermansgatan!

En bostad med en total månadskostnad inklusive lån och avgift för under 3.450 kr i månaden...

Nu kan vi presentera en riktig pärla med mycket populär adress på Väster i centrala Lund.
Hela lägenheten har genomgått en omfattande renovering vad gäller badrum, kök, väggar, golv, tak, lister, karmar, innerdörrar, m.m.

En lägenhet för den som bara vill kunna flytta in och inte behöva göra mer än att sätta sina möbler på plats, bekvämt!

Bra och hemtrevlig hall direkt efter säkerhetsdörren. Renoverade och bredspacklade innerväggar som därefter är vitmålade till ett snyggt mörkare golv som bryter av på ett fint sätt. Från hallen har man också en smart garderob som sväljer mycket i förvaring, hallen ger också möjlighet för att fälla in ytterligare garderobsutrymme, praktiskt och behövligt.

Köket är helt nytt och erbjuder en väl tilltagen matplats, vit inredning till vita luckor som bryter av snyggt med en mörkare bänkskiva samt integrerad maskinpark så som diskmaskin, kyl, frys, fläkt, micro, ugn och häll. Ett kök man inte kan annat än att tycka om!

Badrummet är som en dröm, allt nytt och fräscht samt snygga tillval på både klinkers, kakel och porslin. Badrummet erbjuder dusch och har också ett fönster för vädring, smakfullt och tilltalande...

Sen kommer vi till vardagsrummet som är stort luftigt och erbjuder bra med plats för allt man kan tänka sig i möblemang. Från rummet kommer man sen ut till den fina balkongen som har en roingivande utsikt mot villaområdet framför.

En lägenhet som erbjuder mycket av det goda så som välplanerade kvadratmetrar i princip överallt samt så har man en helt underbar och generös balkong som bara måste upplevas på plats. Lägenheten är genomgående med ett fint ljusinsläpp och är helt utan insyn...

En lägenhet som dessutom visas upp i ett ypperligt skick och här är det bara att flytta in, samt är bostaden belägen i en mycket stabil och sund förening där man äger sin mark samt en extremt välskött fastighet, ett tillfälle!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.445 kr netto.
Bredband och IP-telefoni ingår i uträkningen ovan...

Varmt välkomna!

Lund Väster

Väster, centralt och med närhet till allt!
Lund väster är ett fint och lugnt område med hyresrätter, bostadsrätter, radhus samt villor. Detta ger området en nyanserad charm och gör det till en väldigt populär stadsdel att bosätta sig i.


Väster definieras främst av sin centrala belägenhet. Väster om järnvägsstationen, gångavstånd till stan och med fina grönområden. Däribland Papegojlyckan, Vildandsparken och Folkparken. Nära finns även Polhemskolan, det stora gymnasiet med många valmöjligheter för unga.

Till Lund väster räknas även Värpinge, en hyfsat ny del av stadsdelen. Den omfattar både äldre landsbygd och moderna bostadsområden. Majoriteten av Värpinge byggdes i slutet av 1980-talet och början av 1990-talet. Här finns även en golfbana med nio hål och brittiska inslag. Precis intill Värpinge finns även ett naturreservat och dalgången Rinnebäcksravinen.