Läcker och charmig 2:a med centralt läge!

  • Södervärnsgatan 9 A
  • Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan
  • , Malmö

En lägenhet som visas upp i absolut toppskick vad gäller, kök, badrum, väggar, golv mm. Perfekt belägen på våning 2 med direkt närhet till Möllan, Södervärn, MAS och Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan. Totalrenoverad bostad och bara att flytta in... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Möllan och Södervärnsgatan!

Obs! Bo bra, centralt och bekvämt för mindre än 3.300 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi presentera ett litet guldkorn intill Möllan och centrala Malmö. Lägenheten har en genomgående samt väldigt charmig planlösning med ett helt nytt kök och helt nytt badrum. Nyslipade och renoverade originalgolv så som fiskbensparkett och furubrädsgolv. Samtliga väggar och tak är bredspacklade samt vitmålade, läckert!

Den högre takhöjden och de vackra originalgolven påminner om en svunnen tid när den är som bäst, vårt ljuva 30-tal!

Mängder av charm och ett enastående ljusinsläpp erbjuds man här, pricken över i:et är den fina innergården som brukas väl av de boende med möjlighet för både grill och umgänge.

Väl in i hallen har man först en bra avhängningsplats för jackor, skor mm. Hallen har snygg fiskbensparkett som sedan löper vidare ut i kök och vardagsrum, stilrent och smakfullt!
Först har vi det fina badrummet som är helkaklat i sobra färger och erbjuder dusch med glasdörr samt handdukstork, vask, underskåp, överskåp med spegel och wc.

Sen till vänster har vi det trevliga sovrummet som är beläget mot den mysiga innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att sova. Rummet har vackert renoverat furubrädsgolv till bredspacklade ljusa innerväggar, ett sovrum att tycka om...

Innan sovrummet har man också en rejäl och inbyggd garderob som sväljer mängder i förvaring, lysande!

Sedan kommer vi vidare till köket som bara är så fint, så fint! Inredning i vitt till vitt väggkakel och bänkskiva i träd. Maskinpark så som diskmaskin, kyl, frys, spishäll, ugn och kolfiltersfläkt i rostfritt.

Öppet vackert vardagsrum som delas av från kök med ett genuint valv i framtagen originaltegel. Rummet har samma fina fiskbensparkett och bjuder på takhöjd samt vita renoverade innerväggar, ett rum med mycket charm och karaktär!

Sammanfattningsvis får man här en riktigt unik lägenhet med mängder av charm och originaldetaljer samt i en förening med god ekonomi och läga avgifter. Bostaden har också ett ypperligt och centralt läge med Möllan, MAS, Södervärn bara ett stenkast ifrån. Lugn grön innergård som brukas väl utav de boende samt en mycket god kommunikation vad gäller att ta sig runt i staden via buss och enkelheten att ta sig ut från Malmö via den inre Ringvägen.

Ett boende som säkert kommer att passa in åt många...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.250 kr netto.

Först till kvarn!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.