Nobeltorgets kanske finaste 2:a är nu till salu!

  • Amiralsgatan 87 C
  • Nobeltorget / Östra Sorgenfri
  • , Malmö

Ett litet guldkorn till bostad med bästa tänkbara läge intill Nobeltorget. Busshållplats rakt över gatan, nya tågstationen två kvarter ifrån, hiss direkt ifrån markplan och en inglasad läcker västerbalkong. Lägenheten är dessutom i ett bländande skick och har en öppen samt mycket ljus planlösning. En lägenhet som garanterat kommer att tilltala många... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

På Amiralsgatan 87c finner vi denna pärla till bostad, allt i lägenheten är smakfullt renoverat och planlösningen är så bra den bara kan bli med ett genomgående ljusinsläpp samt en helt underbar västerbalkong som avslutning från rummet.

Nyrenoverat vad gäller allt från golv till tak, samt badrum och kök (2020). Här är det bara att kunna flytta rakt in!

Bakom fastigheten har man föreningens gemensamma innergård. En helt sagolik liten oas mitt i Malmö centrum och här vill man säkert kunna tillbringa många av sina lediga stunder, grilla, mingla med grannarna eller bara kunna koppla av. 

Busshållplats rakt över gatan och två kvarter ifrån står den nya tågstationen färdig för bästa tänkbara kommunikation.

Hissen direkt ifrån markplan och i en stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare plus för detta så fina boende...
En lägenhet som skall ses på plats!

Välkomna in!
Först en hemtrevlig och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har snyggt infälld downlightsbelysning i tak sen ett påkostat ljust trägolv (15 mm) som löper vidare ut i hela lägenheten. Enhetligt och stilrent!
Väggarna är renoverade och målade samt har man två inbyggda garderober för bästa förvaring.
Hallen ger ett öppet och mycket trivsamt intryck...

Sen har vi det fina köket som garanterat alla kommer att älska, smarta arbetsytor, bra förvaring och påkostade vitvaror.
Köket har samma fina trägolv som löper in från hall och renoverade innerväggar samt en perfekt matplats som med enkelhet rymmer plats för 4-6 personer.
Inredning samt luckor i vitt till mörkmelerad bänkskiva och snyggt marmorerat kakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt. Vackert infälld downlightsbelysning i tak och snyggt belysningssystem i överskåpens underdel!
Ett riktigt fint och tilltalande kök...

Efter kök har vi badrummet som är påkostat, elegant och lyxigt.
Helkaklat i smakfulla nyanser utav mörk marmorerad sten till inredning i vitt. Här erbjuds man sänkt tak med snygg downlightsbelysning, dusch med invikbara glasdörrar, handdukstork, kommod med underskåp och wc. I samband med den omfattande renovering som gjordes 2020 passade man även på att bygga ut badrummet för att få till en större dusch.
Ett badrum att älska och för de allra kräsnaste...

Nästa rum är vardagsrummet som är så fint så fint!
Vackert massivt trägolv till vitmålade släta innerväggar. Rummet har ett sagolikt ljusinsläpp och avslutas med en inglasad balkong som garanterat är platsen man vill tillbringa många av sina lediga stunder på, njutbart...
Sällskapsrummet har även ett charmigt burspråk som vetter mot balkongen.
Så här vill man bo...

Sist har vi sovrummet som är trivsamt med ett vackert ljusinsläpp och här finns ytor så det blir över. Snyggt ljust trägolv som i övriga rum till renoverade innerväggar i vitt.
Ett rymligt och vackert vilorum!

Kort sammanfattning får man här en lägenhet med mängder av fördelar så som den perfekta kommunikationen, hissen direkt ifrån markplan, helt underbar innergårdsmiljö, inglasad västerbalkong, välmående förening som äger sin mark och har låga avgifter, öppen och läcker planlösning, fint ljusinsläpp och inte minst är lägenheten i bästa tänkbara skick...
Bättre än så här blir det inte!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Den nya tågstationen höjer ju intresset för området ytterligare...

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!