Nu erbjuds en pärla utan dess like i Västra Hamnen!

  • Ankargatan 9
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

3.a med en öppen och unik planlösning som är fördelad på två plan. Stora härliga fönsterpartier som garanterar för optimalt ljusinsläpp samt erbjuds man en hisnande utsikt mot kanalen och den fina parken framför. En våning med äkta New York känsla... Förening som äger sin mark, bästa tänkbara läge och allt i bostaden är i absolut toppskick! Först till kvarn. Varmt välkomna på visningen!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Hamnen och Ankargatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende med stark adress i omtyckta Västra Hamnen.

Exklusiv etagevåning med öppna och sköna ytor samt i ett skick som slår det mesta på marknaden gör detta till ett boende som kommer att falla många i smak.

Lägenheten ståtar med vackra fönsterpartier längs hela väggsidan på båda våningsplanen, en fröjd för både öga och själ vad gäller utsikten här.

Belägen på 3:e våningen med stor skön balkong mot parken och kanalen framför samt finns en helt underbar takterrass för de boende på Ankargatan 9.

Hela våningen genomgick en totalrenovering 2017 och visas upp i ett fantastiskt skick vad gäller allt så som kök, badrum, golv och väggar. Ett boende för de allra kräsnaste...

Välkomna in!
Först en trevlig foajé med hiss direkt ifrån markplan och säkerhetsdörr till bostaden.

Hall med härlig vy in mot det öppna köket och allrummet. Smart garderob direkt till vänster och på den högra sidan finner vi det fina badrummet. Hallen har snyggt Junkers trägolv till renoverade innerväggar i vitt och vackert infälld downlightsbelysning i tak. En trivsam välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring...

De vackra Junkersgolven löper sen vidare ut i våningens alla rum och även det snygga belysningssystemet man fällt in i samtliga tak, Enhetligt, stilrent och smakfullt...

Badrummet är som en liten dröm med snygga och påkostade materialval.
Stora vita kakelplattor på väggar kombinerat med klinker i marockansk retro stil på golv och fondväggar. Måttanpassade stenbänkskivor i vit kvarts vid tvättställ samt bakom den vägghängda WC:n. Tvättstället är utrustat med blandare i krom samt med vit kommod undertill. Stor vägghängd spegel med lounge LED belysning hänger ovanför. Vägghängd WC, kombimaskin, duschhörna med blandare i krom samt en handdukstork. Kvalitédokument finns!

Nästa rum är det öppna köket mot sällskapsrummet, ett riktigt drömkök!
Vita kökssnickerier, vit bänkskiva i kvarts med glas på väggen baktill. Vit diskho med blandare i krom. Köket är utrustat med en integrerad diskmaskin, spishäll med fläkt ovanför. Kombinerad kyl/frys samt integrerad mikrovågsugn och ugn.
Ett smakfullt och vackert kök som erbjuder en stor matplats intill.

Öppet mot kök har man det fina sällskapsrummet som ger plats för soffhörna och tv, här finns även utgången till våningens balkong som bjuder på magnifik utsikt över parken och den vackra kanalen nedanför.

De stora fönsterpartierna bådar för ett slående ljusinsläpp och ger våningen ytterligare mersmak...

Den vackra trappan tar oss upp till nästa våningsplan, även här har man ett slående ljusinflöde från den stora fönsterväggen längst in.

Först en stor walk-in-closet som rymmer mängder i förvaring.

Nästa rum är allrummet som är trivsamt och ljust. Hela våningsplanet uppe har samma fina skeppsgolv som nedervåningen och downlightsbelysning i alla tak.

Bakom allrummet har man ett stort halvöppet sovrum som verkligen bjuder på plats, här får man plats med allt man kan önska sig i sitt vilorum. Längst in har man byggt in en stor skjutdörrsgarderob från golv till tak med snygga spegeldörrar.

Enkelt att kunna bygga om detta plan om man så önskar och få till två rejäla sovrum samt ett trivsamt allrum.
Planlösning finns med i beskrivningen.

Kort summering får man här ett boende utöver det normala vad gäller läget med närhet till strand och bad samt centrum på kort avstånd. Enastående skick och en unik öppen planlösning är ju ytterligare argument för denna så fina våning samt finns hiss från markplan och i en förening som äger sin mark.

Ytterligare argument är den fina utsikten mot parken och vattnet framför samt den gemensamma takterrassen längst upp.
Bättre än så här lär det knappast bli...

Först till kvarn och varmt välkomna på visningen!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.