Nybyggd, unik och påkostad villa i Flädie!

  • Flädie kyrkväg 7G
  • Lomma / Flädie / Bjärred
  • , Bjärred

Nu kan vi erbjuda ett fantastiskt hus på 7 rum och kök. Drömläge i natursköna Flädie by mellan Bjärred, Lund och Lomma samt på kort avstånd till Malmö. Pittoreskt lummigt och barnvänligt område som garanterat kommer att tilltala och locka till sig flertalet spekulanter... Ett helt underbart hus med bästa tänkbara läge! Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Bjärred och Flädie kyrkväg i Lomma kommun!

Obs! Fastigheten är både förbesiktigad samt dolda felförsäkrad för en smidigare och tryggare affär gentemot köparen!

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömhus vad gäller allt ifrån läget, skicket och den helt underbara planlösningen.

Huset blev färdigställt först -2021 så allt är som nytt samt mycket påkostat vad gäller materialval och inredning, njutbart!
Ett hus man bara måste se och känna in på plats...

En fantastisk, unik och välbyggd villa med mycket låga drifkostnader som är ett stort plus nu med våra skenande elpriser!

Fastigheten har en stor stenlagd uppfart för ca 8-10 bilar samt en lummig grön och lättskött framsida.

Baksidan har ett gigantiskt trädäck i komposit ( underhållsfritt ) med plats för det stora möblemanget och utgången är från de inre sällskapsytorna så som vardagsrum, matrum och kök. På sommarhalvåret blir detta som ett ytterligare stort rum med plats för mingel, mys och grill till den underbara kvällssolen...

På tomtens baksida har man även byggt till ett litet extra hus som har en nerfällbar stege ifrån takluckan med generös förvaring både uppe som nere. Här har man fällt in ett helt nytt kök ( 2022 ) med alla bekvämligheter så perfekt under hela sommarhalvåret när man vill laga maten ute som alternativ till grillen. Det lilla extra huset kan även vara bra för den som har en konstnärlig ådra och önskar sig en egen ateljé i kombination med boendet.
Det går även att inreda som ett fint kontor för den som arbetar hemifrån, alternativen är många och potentialen stor!

Villans fördelning är på 1 1/2 plan med smarta och genomtänkta ytor överallt.

Ett charmigt och vackert boende som fungerar både för den lilla som för den stora familjen med nuvarande 4 sovrum som enkelt går att göra om till 6 sovrum om så önskas...

Plan 1
Stort sällskapsrum med rymd och takhöjd till nock, fint matrum med utgång till trädgården, snyggt infällt drömkök, vacker hall med access till båda sovrummen, påkostat badrum, stor klädkammare och ett fint grovkök med tvättstuga.

Plan 2
Stort charmigt vardagsrum, möblerbart allrum, två sköna sovrum och ett vackert badrum med dusch. .

En villa som har allt man kan önska sig så som skick, planlösning och läge. Smidigt sen att kunna ta sig till Bjärred, Lund, Lomma och Malmö på så kort tid. Här erbjuds man också en helt underbar områdesmiljö, grönt, lummigt och pittoreskt.
Naturskönt, barnvänligt, tilltalande, njutbart och lyxigt är en bra beskrivning åt detta så fina hem...

Ett tips till er som inte varit i Flädie by tidigare ( Lomma Kommun ), sätt er gärna i bilen och kör dit...
Ni kommer inte att bli besvikna!

Först till kvarn är det som gäller här, ett boende som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav...

Vi ses på visningen!