Nyrenoverad tvårummare med utomordentlig läge!

  • Per Albin Hanssons väg 61 B
  • Gröndal / Blekingsborg / Kulladal
  • , Malmö

På Gröndal / Blekingsborg nära Kulladal och med Mobilia köpcentra på andra sidan gatan finner vi denna guldklimp till 2:a. Toppskick, hiss, garage och fin innergård erbjuds man här. Låg boendekostnad är också ett enormt plus... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gröndal / Blekingsborg vid Mobilia och Per Albin Hanssons väg!

Obs! Bo bra för mindre än 4.300 kr i månaden inklusive avgift och lån...

Nu kan vi presentera en läcker lägenhet med mängder av fördelar, så som exelent skick, fin planlösning, hiss, garage, fin lummig innergård, Mobilia köpcentra intill, bra busskommunikation samt smidigt att ta sig ut från Malmö via Ringvägen.

Lägenheten är belägen i en välskött fastighet med fint trapphus, dessutom ett perfekt läge i huset med en härlig utsikt.

Hela bostaden har genomgått en omfattande renovering med nya golv, nytt kök, renoverat badrum, innerväggar, tak och en ombyggd uppöppnad hall. En lägenhet i mycket gott skick och en planlösning som bara känns så rätt, så rätt...

Väl innanför dörren bemöts vi av en öppen rymlig hall som får dagsljuset att bokstavligen strömma in. Ljust, trevligt och välkomnande intryck pratar vi här. Snygg parkett och renoverade vitmålade innerväggar.
Hallen för oss först vidare till det fina vardagsrummet som har ett vackert ljusinsläpp och en yta som känns lyxig, ny parkett på golv till bredspacklade väggar i vitt.

Nästa rum är sovrummet som även det har ett fint ljusinflöde och erbjuder rikligt med plats för både stor säng, sängbord, byrå med mera. Väggarna här är också bredspacklade och vitmålade till fin parkett på golv.

Sen har vi köket, ett riktigt drömkök med stor matplats och helt ny inredning så som bänkskivor, luckor, kakel, vask, blandare och delvis maskinpark. Fina arbetsytor och en generös matplats med en magnifik utsikt mot lummig grönska och villaområde. Renoverade väggar i vitt och ny parkett på golv.

Sist finner vi badrummet som även det är generöst i yta och erbjuder dusch. Badrummet är helkaklat i mjuka färgtoner och har gott om skåp, förvaring, speglar och sänkt tak med infällda downlights. Ett badrum att trivas med...

Sammanfattningsvis får man mycket boende för sina pengar här, välpanerat, ljust, bra skick, fint läge, hiss, garage, stort utbud av butiker i ens absoluta närhet via Mobilia köpcentra och inte minst den goda kommunikation som råder.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift ca 4.250 kr netto.

Välkomna till ett fint och ekonomiskt boende!

Gröndal / Blekingsborg / Kulladal

GRÖNDAL / BLEKINGSBORG / KULLADAL
Gröndal är ett omtyckt och mycket populärt bostadsområde i stadsdelen Hyllie. Området ligger mellan Kulladal och Blekingsborg, därav är det många som kallar det Kulladal, Blekingsborg eller bara vid Mobilia. Gröndal består till mest av flerfamiljshus och byggnationen började först på 60-talet och området blev helt färdigbyggt en bit in på 70-talet. Området är uppkallat efter smeden Ola Gröndal från Fosie. Gröndal är ett område i Malmö som har blivit mer och mer intressant när man tittar på kartan så som Malmö har vuxit. Man har det nya Mobilia köpcentrum snett över gatan med stort utökat utbud av butiker samt Pildammarna på kort promenadsavstånd. Centrum inom räckhåll och påfarten till den inre Ringvägen ligger runt hörnet. Barnomsorgen är också något som blivit mycket bättre här, fler och fler barnfamiljer väljer idag att bosätta sig på Gröndal framför andra områden. De flesta lägenheter här har både hiss och stora balkonger.