Nytt radhus med sagolik miljö vid kalkbrottet i Limhamn!

  • Höbalsgatan 14
  • Limhamn
  • , Limhamn

Tillfälle att kunna förvärva ett helt underbart radhus med ypperligt läge i Limhamn... Med smart och tilltalande planlösning i ett prickfritt skick får man här ett riktigt drömboende! Barnvänligt område i naturskön miljö vid kalkbrottet är ju ytterligare argument som lockar. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Höbalsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett av de bästa radhusen i området, kanske det allra bästa...

In i området och bort från trafiken, bättre än så här kan det knappast bli!
Dagis och skola intill, egen bilplats framför samt en helt sagolik uteplats i söderläge på baksidan som är lättskött med vackert trädäck.

Husets skick / planlösning är både tilltalande och perfekt i ett område som bokstavligen utstrålar barnvänlighet och naturskönt med vackra kalkbrottet framför...

Ett hem för de allra kräsnaste som sätter största värde på planlösning, skick och läge!

Välkomna in!
Husets framsida erbjuder bra med plats i ett stort förråd och möjlighet för utemöblemang.

Väl innanför dörren blir man glad och positiv med ett slående ljusinsläpp från den öppna planlösningen, bra med plats för avhängning och snyggt stengolv möter oss första biten in.

På den högra sidan finns först ett stort grovkök och därefter ett vackert badrum med dusch. Badrummet är helkaklat i snygga materialval och erbjuder golvvärme, el uttag, downlightsbelysning i tak, wc, kommod med underskåp och stor väggspegel ovanför.
Ett badrum att tycka om...

På den vänstra sidan ligger köket som har en öppen och luftig planlösning innan rummet.
Ett smart och mycket trivsamt kök med en praktisk köksö framför och fönsterparti ut mot husets framsida. Här finns gott om förvaring och fina arbetsytor samt en stor matplats framför.

Inredning och bänkskivor i vitt till snyggt väggkakel ovanför. Vacker och ljus trestavsparkett i ask som sen löper vidare utan trösklar till sällskapsrummet, enhetligt och stilrent!
Snyggt belysningssystem under inredningens skåp och i tak ger ett skönt ljusflöde.
Maskinparken består utav side by side kyl frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Ett kök att älska...

Nästa rum är sällskapsrummet som är mysigt och charmigt med en fantastisk känsla i den avslutande uteplatsen som förlänger hela rummet till en liten oas som blir den naturliga umgängesplatsen under soliga dagar / kvällar.
Utanför sin uteplats har man ett litet paradis för de små med en fin lekplats och barnvänlig miljö...

Ovanvåningen:
Välkomna upp till våning två som bjuder på tre fina sovrum varav ett som masterbedroom med stor skjutdörrsgarderob längs hel väggsida, praktiskt och snyggt! Detta sovrum bjuder på en magnifik utsikt över föreningens fastigheter och grönska, så här vill nog alla kunna sova...
Snyggt ljust parkettgolv som sen löper vidare ut i alla rum på hela våningsplanet till ljusa innerväggar.

De andra två vilorummen har sin utsikt mot radhusets baksida och uteplats, samma fina golv här till ljusa innerväggar och rummen ståtar med ett vackert ljusinsläpp. Två fina vilorum som lämpar sig ypperligt som barnrum!

Här finns även ett mysigt tv-rum / allrum som bjuder på ett läckert ljusinflöde från det stora takfönstret.

Sist har vi badrummet och tvättstugan uppe som bjuder på generösa ytor och god förvaring i flertalet skåp.
Badrummet har fönster och är helkaklat i ljusa snygga material, här finns badkar, wc, kommod med underskåp, el uttag, spegel ovan, handdukstork och downlightsbelysning i tak.
Ett vackert badrum som ger en lyxig och skön känsla...

Med kort sammanfattning får man ett riktigt drömboende med mängder utav fördelar:
Naturskönt område intill det vackra kalkbrottet, mycket barnvänligt, lättskött och bekvämt, fantastiskt skick, öppen ljus planlösning och inte minst så ligger detta hus med bästa tänkbara läge i området!

Ett radhus som garanterat kommer att fånga mångas intresse...

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.