Områdets kanske finaste 2:a är nu till salu!

  • Sergeantgatan 22
  • Röda Höja
  • , Malmö

På populära Röda Höja har vi nu fått möjligheten att kunna visa upp en slipad diamant utan dess like... Allt är totalrenoverat under 2017. Helgavel med fönster i tre väderstreck och bästa tänkbara läge på området. Stabil förening som äger sin mark är ju ytterligare plus för denna så fina bostad... Först till Kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Röda Höja och Sergeantgatan!

Obs! Ett oemotståndligt och mycket tilltalande boende för mindre än 4.000 kr i mån inklusive lån och avgift...

Nu har vi fått äran att förmedla denna drömvåning, allt i lägenheten är nytt från 2017 och här är det bara att flytta in och sätta sina möbler på plats. Tacksamt, bekvämt och lyxigt!

Bostaden är belägen på en helgavel med fantastiskt ljusinsläpp från tre håll, högst upp och utan någon granne ovanför. Lägenheten erbjuder också en helt fantastisk balkong som är inglasad och används som bostadens extra rum.

Stora härliga ytor och 71 välplanerade kvadratmetrar erbjuds man här samt i ett mycket barnvänligt område med villorna intill så lugnt, tryggt och fridfullt är väl en korekt beskrivning på detta exklusiva boende.

Allt detta och i en äldre stabil förening med god ekonomi som genererar i mycket låga avgifter, man äger också sin egen mark!
Bättre än så här blir det inte...

Välkomna in!

Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en ljus hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor klädkammre. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum med varandra på ett smakfullt vis. Väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden och på golvet ligger vacker ekparkett som följer med in i övriga rum vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Badrummet är stilrent och helkaklat med vit kakel på väggarna och gråmelerad klinker på golvet. Utrustningen består av tvättmaskin, duschhörna bakom vikvägg av glas, handfat med underskåp, överskåp med spegel, vattenburen handdukstork och wc-stol. I taket sitter spotlights och ett vädringsfönster är både praktiskt och ger ett vackert ljusinsläpp. Givetvis finns det kvalitetsdokumentation. Kort och gott - ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Vidare har vi ett rofyllt sovrum med fönster mot öster, vilket bjuder på skön morgonsol. Här finns det gott om plats för både dubbelsängen och ytterligare möblemang. 

Sen kommer vi till sällskapsrummet som med gott mått rymmer både soffmöblemanget och ett matsalsbord, om så önskas. Väggarna är vita och på golvet ligger samma vackra ekparkett som i övriga bostaden. Stora fönsterpartier ger ett vackert ljusinsläpp och förstärker rymden i rummet. 

Nästa rum är köket. Ett toppmodernt och påkostat kök med alla bekvämligheter. Inredningen från KVIK är vit och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Bänkskivorna är ljusa och matchar det skimrande kakel från Porcelanosa som sitter ovan arbetsytorna. Utrustningen består av kyl/frys (Bosch), spishäll (Electrolux), ugn (Bosch), spisfläkt (Cylinda), inbyggnadsmikro (Bosch) och diskmaskin (Siemens). Samtliga maskiner är snyggt integrerade i inredningen.

Liksom i övriga rum är väggarna fräscht vita och på golvet ligger samma vackra ekparkett som återfinns i övriga rum. En stor matplats erbjuder plats till minst 6 personer runt bordet. Det finns andra lägenheter i området som har valt att separera matplatsen från köket med en vägg för att på så vis skapa ett andra sovrum.

Här finner vi även utgången till den stora och inglasade balkongen i solsäkert västerläge med utsikt över föreningens välskötta område. Rent juridiskt räknas inte balkongen som boyta, men det är precis vad den är en stor del av året - ett extra rum att njuta av. 

Samtlig el i bostaden är omdragen och uppgraderad från 1-fas till 3-fas, skönt att känna till för den tilltänkta köparen.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån, avgift och obligatoriskt tillägg ca 3.950 kr netto.

Kort sammanfattning får man här en helt fantastisk våning med mängder utav fördelar så som bästa tänkbara skick, smart balanserad planlösning, möjlighet till ytterligare ett sovrum, högst upp utan grannar ovanför, inglasad skön balkong, lugnt och barnvänligt område, tryggt med villorna intill, stabil förening som äger sin mark, mycket låg avgift och mycket mycket mer...

Först till kvarn!

Varmt välkomna på visning!

Röda Höja

HUSIE

Ett av Malmös populäraste bostadsområden! Här finns det mesta! Mycket barnvänligt och lugnt område med fina grönområden. I närmiljön finns Höjaskolan (F-9) dessutom många friskolor och bra ungdomsverksamhet. Utmärkta bussförbindelser och affärer i närheten. I närheten ligger också Kvarnby golfbana, köpcentrum (Toftanäs/Jägersro) och Bulltofta rekreationsområde. Närheten till bron och Lund - ringlederna gör att avstånd till både tar inte mer än ca 15 min.