Områdets kanske finaste 3:a är nu till salu!

  • Jägersrovägen 11 c
  • Hindby / Västra Kattarp
  • , Malmö

En riktig pärla vad gäller planlösning och skick. Lägenheten för den kräsne som bara vill ha det bästa och inte kompromissar en millimeter... Jämförbart med nyproduktion men i en äldre stabil förening, det bästa utav två världar! Lugnt barnvänligt och med fin innergårdsmiljö. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Hindby och Västra Kattarp!

Obs! Ett boende för strax under 4.350 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi med stolthet visa upp områdets i särklass vackraste våning, allt är nytt och exklusivt samt har man öppnat upp planlösningen på ett helt enastående sätt. Ljuset bokstavligen väller in i denna så trivsamma våning och här kan ingen annat än att stormtrivas.
Fantastiskt kök, med tillbyggd köksö, läckert och mysigt vardagsrum med stor matplats intill den inglasade balkongen. Exklusivt badrum med tvättmöjligheter samt två rejäla sovrum som ger plats för dubbelsäng och mycket mer...
Perfekt läge med villorna intill så lugnt och tryggt i området.

Välkomna in!
Först en ljus trivsam hall som ger bra avhängnings och förvaringsmöjligheter. Hallen har säkerhetsdörr och grått stengolv till vita innerväggar som ger ett propert och mycket stilrent intryck direkt.

Efter hall öppnar hela våningen upp sig på ett förnämligt sätt med dagsljus från båda håll, sällskapsytorna på den vänstra sidan och den mer privata avdelningen med sovrummen samt badrummet på den högra sidan. En planlösning som måste uppskattas utav flertalet köpare...

Köket är ett riktigt drömkök, påkostat, smakfullt vad gäller materialval och luftigt med en köksö som snyggt delar av innan vardagsrummet. Ett kök man bara måste älska!
Inredning, bänkskivor, kakel och vitvaror i vitt. Maskinparken består utav side by side kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovan. Renoverade innerväggar i vitt till ett snyggt stilrent golv som går i ljusgrå ton, detta golv löper sen vidare ut i lägenhetens alla rum.

Vardagsrummet har en fin karaktär och ger plats för både stort matrumsmöblemang samt soff och tv avdelning. Samma fina golv som i kök och väggarna i vitt. Härifrån kommer man också ut till den fina balkongen som är inglasad och säkert en plats man vill tillbringa många lediga timmar på.

På den andra sidan bostaden och till den mer privata avdelningen har vi först badrummet som skiner upp som en sol...
Helkaklat i snygga och påkostade materialval samt erbjuds man här dusch med infällbara glasväggar, handdukstork, kombinerad tvätt och torkmaskin, komod med underskåp samt spegelskåp ovan och snygga downlights i tak.
Ett vackert badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Sist har vi två trivsamma sovrum som ger bra med plats för allt man kan tänkas vilja ha i sina vilorum. Båda rummen har sin utsikt mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Rummen är utan insyn och har ett fint ljusinsläpp som gör dem mycket tilltalande...

Kort sammanfattning:

Totalrenoverad lägenhet med en fantastisk planlösning som bara måste upplevas på plats, allt är nytt, smakfullt och stilrent! Kök, badrum, golv, innerväggar, dörrar, karmar, lister, kontakter, strömbrytare med mera, med mera...
En bostad för den kräsne som bara nöjer sig med det allra bästa!
Först till kvarn!
 
Finansiering klar ?
Med ett boendelån blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.320 kr netto.

Välkomna på visning!

Hindby / Västra kattarp

HINDBY / VÄSTRA KATTARP
Hindby / Västra Kattarp är ett område i stadsdelen Fosie, Malmö.
Området har en mycket blandad uppbyggnad. Här finns såväl lägenheter som villor inbäddade i grönområden. Större delen av bostadsområdet uppfördes på 40-talet.
Närhet till Jägersro köpcentra och ICA maxi på ystadvägen.  Området har bra kommunikationsmöjligheter och man når med raska fötter snabbt södervärns / triangelns kommunikationsmöjligheter.
Är man bilburen når man snabbt de stora vägarna som leder in och ut ur Malmö. Detta är ett omtyckt område!