Områdets troligen finaste 3.a är nu till salu!

  • Aktrisgatan 20
  • Hyllie / Lindeborg
  • , Malmö

En våning i toppskick och med bästa tänkbara läge i det populära innergårdshuset. Inglasad stor balkong med kvällssol och med en öppen fin planlösning, ett riktigt drömboende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Lindeborg och populära Aktisgatan!

Obs! Bo lyxigt och flott för mindre än 5.200 kr i månaden inklusive lån, avgift och internet...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende på gamla Lindeborg. Bostaden är belägen i det så omtyckta innergårdshuset på Aktisgatan. Bästa tänkbara läge med fri och lummig utsikt samt är lägenheten helt utan insyn.
Fantastisk planlösning som är öppen och ljus samt har man båda sovrummen mot den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att hoppa i säng. Den inglasade balkongen är rymmlig och erbjuder kvällssol som de flesta vill åt.

Lägenheten har genomgått en totalrenovering ( 2018- 2019 ) vad gäller allt från golv till tak, nytt kök som är uppöppnat med en stor tilltagen matplats, nytt påkostat badrum som är utbyggt och har egen klädvårdsavdelning, nya golv, bredspacklade och vitmålade innerväggar, nya innerdörrar, säkerhetsdörr med kamera, med mera, med mera.

Bostaden visas upp i ett fantastiskt skick och här är det bara att sätta sina möbler på plats, flytta in och bo som en kung!

Vacker foajé med nyrenoverad hiss från markplan är första intrycket inför lägenhetsvisningen...

Välkomna in!
Entré med säkerhetsdörr och kamera samt har man här lagt in ett snyggt stengolv.

Perfekt hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring. Hallen har nersänkt innertak med snygg downlightsbelysning och vacker ljuslaserad trestavsparkett på golv som sedan löper vidare i hela bostaden utan trösklar, enhetligt, snyggt och smakfullt.

Första rum är badrummet på höger sida, och inte vilket badrum som helst utan här har man kostat på ordentligt vad gäller inredning med smakfulla materialval. Badrummet är utbyggt och erbjuder egen tvättstuga för klädvård samt duschhörna med infällbara glasdörrar, Handdukstork, vacker komod med eleganta detaljer samt väggspegel och wc.
Badrummet är helkaklat i exklusiva och påkostade material samt har man snyggt infälld downlightsbelysning i tak.
Ett rum som alla kommer att älska...

Nästa rum är köket som är smart avdelat med en stor härlig matplats samt med en flott och praktisk arbetsdel. Vit snygg inredning till gråmelerat väggkakel och vit bänkskiva. Här finns gott om skåp och lådor samt fina arbetsytor. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn och spisfläkt ovan samt har man infälld downlightsbelysning i tak.
Vacker trestavsparkett på golv till vita släta väggar och matplatsen är uppöppnad ifrån hall så ytan känns optimal...
Ett kök för de allra kräsnaste!

Vidare kommer vi till rummet som är stort och rymligt med generösa fönsterpartier för bästa tänkbara ljusinsläpp. Rummet har vacker parkett på golv till ljusa släta innerväggar, ett rum att tycka om!

På den andra sidan bostaden finner vi de två sovrummen som är bra tilltagna i yta och ger plats för dubbelsäng m.m. Båda vilorummen är ljusa, lättmöblerade och har ett fint ljusinsläpp samt helt insynsskyddade. Renoverade vita innerväggar till ny trestavsparkett även här. Två jättefina sovrum...

Balkongen ligger även på denna sidan och är som pricken över i:et med skön kvällssol samt helt utan insyn. Inglasat och stort blir detta till lägenhetens extra rum som man garanterat kommer att tillbringa många av sina lediga stunder på...
En balkong som säkerligen alla skulle vilja ha!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inkl lån, avgift och bredband ca 5.155 kr netto.

Kort och gott får man här mycket för sin valuta. Stabil förening med god ekonomi, fantastisk planlösning och en lägenhet i ett lyxigt samt mycket påkostat utförande. Den fina innergårdmiljön och den direkta närheten till Emporia köpcentra gör ju det också än mer intressant, ett mycket bra boendeval som säkerligen kommer att locka många...

Först till kvarn!

Välkomna på visning.

Hyllie / Lindeborg

I Hyllie har man bevarat värdefull mark som t ex koloniområdet Ärtholmen som anlades på 1940-talet. Bostadsområdet Lindeborg erbjuder också ett fint odlingsområde med kolonilotter. I närheten ligger Bergdala med byggnader från 1920-talet.

 

Lindeborg är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. Lindeborg består till övervägande delen av flerfamiljshus, byggda på 1970-talet och består endast av bostadsrätter. Alldeles intill ligger Hyllie som är en modern stadsdel i Västra Malmö. Området har sedan en tid tillbaka exploaterat och blivit allt större, där nya bostadsområden växt fram, shoppingcenter byggts och även hotell. Det populära shoppingcentret Emporia har inte bara ett stort urval av shoppingbutiker utan även matbutiker, restauranger, kaféer och hälsobutiker. På området finns även Malmö Arena, där man kan se på både ishockey och konserter. Dessa tillgångar ger området det urval som även erbjuds i city, vilket ger Hyllies bostadsområde ett rejält lyft. Från Hyllie tar du dig snabbt till Triangeln i city på ca 3 minuter eller till Köpenhamn C på mindre än 30 min. Här går även ett stort antal stadsbussar och regionbussar som stannar vid stationstorget. För den som känner för att cykla finns Malmös första Bike & Ride här som innebär att man enkelt kan låna en cykel och återlämna den på någon av de andra cykelstationerna i Malmö.