Oslipad diamant med stor uteplats!

  • Serenadgatan 38
  • Almvik / Högaholm
  • , Malmö

Oslipad diamant med stor uteplats! Nu är äntligen en av de få stora och ljusa 2:orna med både inglasad balkong och en gigantisk uteplats på den populära Hsb-sidan till salu! Lysande planlösning med generösa ytor och oanade möjligheter. Stabil förening med fin innergårdsmiljö och låga avgifter. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almvik, HSB och Serenadgatan 38!

Nu kan vi presentera en stor och välplanerad 2:a, perfekt belägen med en helt oemotståndlig uteplats på närmare 80 kvm. Lägenheten har en superb planlösning med fina ytor överallt såsom stort vardagsrum, stort sovrum, välplanerat kök med matplats och badrum.

Bostaden är i fräscht originalutförande och har alla förutsättningar och möjligheter för nästa ägare att sätta sin egna prägel och skapa sig sitt absoluta drömboende!
Allt detta i en mycket stabil Hsb förening med god ekonomi som visar upp fina siffror och välskötta fastigheter, innergårdar, garage m.m.

Hall: Innanför ytterdörren öppnar den smart planerade hallen upp mot resten av bostaden. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum med varandra på ett trevligt vis. Här finns det gott om plats för avhängning och förvaring. Väggarna är vita och på golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Badrum: I originalutförande med halvkaklade vita väggar och vit klinker på golvet. Utrustningen består av duschkabin, handfat, underskåp, överskåp och wc-stol.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som med generösa fönsterpartier får ett härligt ljusinsläpp vilket ytterligare förstärker rymden i rummet. Närheten till och utsikten över den prunkande uteplatsen ger närmast en trädgårdskänsla. Det finns gott om plats för både den större soffgruppen och ytterligare möblemang. På golvet ligger originalparkett som med en slipning kommer att bli superfin och väggarna är vita.

Kök: Trivsamt och välplanerat kök med originalinredning som erbjuder gott om plats för förvaring och goda arbetsytor. Utrustningen består av kyl/frys, spis och fläkt. Det finns plats med ett rejält matbord för 6-8 personer. Här njuter man av en god middag med utsikt över grönskan utanför. På golvet ligger samma ljusa laminatgolv som återfinns i hallen och på väggarna sitter en trevlig tapet.

Sovrum: Stort praktiskt sovrum med ordentligt med plats både för dubbelsängen och annat möblemang samt en hel garderobsvägg för bästa tänkbara förvaring. På golvet ligger originalparkett som kommer att bli så vacker efter en slipning, och väggarna är vita. Här finner vi även utgången till den härliga och inglasade balkongen.

Balkong: Räknas ju i juridisk mening inte som ett rum men, rent praktiskt, mars-oktober är det precis vad denna härligt inglasade balkong i solsäkert västerläge är- ett extrarum! Här kan man förlänga säsongen och njuta av tillvaron en stor del av året - en lisa för själen!

Uteplatsen: Stor härlig uteplats om ca 80 kvm med stensättning, gräsmatta och härligt uppvuxen växtlighet. Utanför finns föreningens välskötta gräsmatta. En underbar oas mitt i stan!

Bästa tänkbara läge - trivsamt och behagligt!

Detta är kort och gott en mycket trivsam och väldisponerad bostad att göra till ett älskat hem - välkomna hem! 

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.