Pärla med alla kvaliteter!

  • Vimmerbyvägen 3
  • Gyllins Trädgård
  • , Malmö

Välplanerad och genomgående 3:a på bästa läge i gröna, sköna Gyllins Trädgård! Bostaden har en stor balkong som med sitt läge överst i huset får en fantastisk utsikt över omgivningarna. Låg avgift i välmående förening med spännande gårdsmiljö. Hiss från markplan. Närhet till dagis, skola, affärer och goda kommunikationer. Varmt välkomna till ett hem att älska!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Gyllins Trädgård och Vimmerbyvägen!

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en möblerbar hall med gott om plats för avhängning och förvaring i en stor inbyggd garderob med smarta förvaringslösningar och spegelskjutdörrar. Väggarna är vita och släta och på golvet ligger ekparkett vilken följer med in i övriga rum och skapar ett skönt flöde och en härlig enhetlighet. 

Sovrum 1: Stort och rymligt sovrum som med gott mått rymmer både dubbelsängen och plats för ytterligare möblemang. Här finns det även en väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Väggarna är ljusa och på golvet ligger samma välhållna ekparkett som återfinns i resten av bostaden.

Badrum: Stilrent badrum med gott om svängrum. På golvet ligger brun klinker och väggarna har kakel i äggskalsfärg med en pelare som matchar golvet, fräscht. Utrustningen består av dusch med invikbara väggar, handdukstork, wc-stol, handfat med stort överskåp, underskåp med en ordentlig arbetsbänk, väggfasta skåp för ytterligare förvaring samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Det finns även ett vädringsfönster.

Kök: Stort och rymligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplatsen rymmer med gott mått plats för 8-10 personer. Inredningen från Vedum är i ek och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av spishäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, hel kyl och hel frys (samtliga från Siemens).

Vardagsrum: Väl tilltaget och lättmöblerat sällskapsrum. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp och förstärker rymden i rummet ytterligare. Här finner vi utgången till en stor balkong med underbar utsikt över omgivningarna. Här har man installerat en elektrisk markis för de varmaste sommardagarna. Läget högst upp är ett riktigt plus!

Sovrum 2: Mindre rum med släta grönmålade väggar och parkettgolv. Här finns en stor klädkammre som rymmer allt och lite till.

Detta är kort och gott ett mycket trivsamt boende med härliga kvaliteter, perfekt för den som tröttnat på att renovera - här är det bara att flytta rakt in och njuta! Vackra gårdar, låg månadsavgift, bra förening och närhet till fantastiska naturupplevelser får man på köpet.

Varmt välkomna hem! 

Gyllins Trädgård

Gyllins trädgård är ett expansivt område med närhet till både naturen och stan. Området ingår i stadsdelen Husie som kallas ”den gröna stadsdelen”. Mitt i naturen med allt välplanerat och lättillgängligt. Här bor man lugnt och tryggt i ett barnvänligt område, granne med naturparken, men samtidigt med all upptänklig service man kan önska sig på bekvämt avstånd. 

Det finns flera dagis och förskolor och en skola (Bäckagårdsskolan, åk 0-9). Goda kommunikationsmöjligheter och golfbana i närområdet. Toftanäs handelsplats ligger tvärs över Sallerupsvägen. I närområdet finns buss nummer 142, 170 och 6 och yttre ringvägen ligger inom 2 minuter.