Pärla på bästa läge i välmående förening!

  • Vinstorpsvägen 58
  • Lomma
  • , Lomma

På en gavel på våning 2 finner vi denna genomgående och ljusa 3:a med stor inglasad balkong i solsäkert västerläge. Utmärkt planlösning och väldisponerade ytor. Ett tryggt och lugnt boende med låg avgift i mycket stabil och populär HSB-förening. Goda kommunikationer. Välkomna hem!

Rumsbeskrivning

Hall: På våning 2 stiger vi in i en ljus och rymlig hall med gott om plats både för avhängning och förvaring i ett generöst garderobssystem. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum på ett tilltalande vis. Väggarna är vita och på golvet ligger laminat som följer med in i köket vilket skapar ett enhetligt intryck.

Badrum: Fint och fräscht badrum i halvkaklat originalutförande. Utrustningen består av badkar, handfat, toalettstol samt skåp för förvaring. 

Sovrum 1: Rofyllt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang. På väggarna sitter en romantisk vit tapet och på golvet ligger vacker stavparkett i original som slipats och lackats. En stor klädkammare löser förvaringen.

Vardagsrum: Väl tilltaget sällskapsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang, för den som så önskar. Stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och bidrar till att ge rummet en härlig rymd. Trädkronorna utanför skapar en insynsskyddad och lummig oas. Väggarna är vita och på golvet ligger vacker originalparkett.

Kök: Fräscht och ljust originalkök med gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Den ursprungliga planlösningen har ändrats för att ge plats för en större matplats som idag rymmer upp till 6-8 personer. Utrustningen består av hel kyl (Bosch), hel frys (Bosch), spis (Bosch) och spisfläkt (Whirlpool). Diskbänken är i rostfritt och ovan arbetsytorna sitter klassisk vit kakel. På golvet ligger samma laminatgolv som följt med från hallen och även här är väggarna vita. Från köket finner vi en av utgångarna till den stora och inglasade balkongen.

Sovrum 2: Trots att man tagit en liten bit av detta rum för att göra köket större finns det fortarande gott om plats för både säng och annat möblemang, idag både soffgrupp och byåer. På golvet ligger även här vacker originalparkett och väggarna är ljusgrå med en röd fondvägg. Ytterligare en utgång till balkongen finner vi här.

Rent formellt räknas balkongen inte som ett rum, men under mars-oktober är det precis vad den är! Denna stora och inglasade balkong i solsäkert västerläge ger bostaden ett enormt mervärde. Här kan man njuta av tillvaron i lugn och ro med utsikt över föreningens välskötta och trivsamma innergård. 

Varmt välkomna till ett hem att älska!

Lomma

Utmärkande för Lomma kommun är bland annat höga boendekvaliteter och den nära kontakten med Öresund som erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vidsträckta sandstränder ger ett fantastiskt mervärde. 
Lomma kommun är Sveriges bästa skolkommun enligt Handelskammarens skolrankning 2014.
Kommunen gränsar till Malmö stad, Burlövs, Staffanstorps, Lunds och Kävlinge kommuner. Motorväg mot Malmö och 90-väg mot Lund ger möjlighet till snabba transporter. Körtiden till Malmö från kommunens olika delar är ca 15-20 minuter. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med täta bussförbindelser tilll Malmö och Lund. Det finns även planer för Pågatåg i kommunen.