Pärla på lugnt läge!

  • Rabygatan 73
  • Limhamn
  • , Limhamn

Nu har vi glädjen att presentera en superfin hörn- 2:a med balkong och fin utsikt över områdets lummiga omgivning i på omåttligt populära Gamla Limhamn! Bostaden är välskött och fräscht renoverad så det är bara att flytta rakt in och njuta av tillvaron. Förening som har god ekonomi samt äger sin mark borgar för trygghet!

Rumsbeskrivning

Hall: Innanför säkerhetsdörren stiger vi in i en trivsam hall med ett snyggt laminatgolv och släta vita väggar. Bakom skjutdörrssystem i spegelglas ryms all tänkbar förvaring. 
En av de ursprungliga garderoberna gjordes 2013 om till tvättstuga, samtidigt som man renoverade badrummet. Kvalitetsdokumentation finns givetvis.

Badrum: Stilsäkert och helkaklat badrum med golvvärme. Utrustningen består av duschhörna, över- och underskåp, handdukstork (vattenburen) och wc-stol. 

Kök: Trivsamt kök med gott om plats för ett matbord för 4 personer. Utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och spisfläkt. På golvet ligger ett grått klickgolv och väggarna är släta och vita, som i övriga bostaden. Här finner vi utgången den den härliga balkongen som bjuder på skön morgonsol.

Sovrum: Gott om plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang. På golvet ligger ett snyggt laminatgolv och väggarna är vita.

Vardagsrum: Stort och ljust sällskapsrum i vinkel som via generösa fönsterpartier får ett vackert ljusinsläpp. På golvet ligger ett välhållet parkettgolv och väggarna är släta och vita. 

Varmt välkommen till ett hem att älska!

 

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.