Pärla på Strandvägen!

  • Strandvägen 25
  • Lomma
  • , Lomma

Välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet i Lommas populära sjuvåningshus! Välskött förening, lummiga omgivningar och närheten till strövområde, strand och centrum borgar för ett bekvämt och trivsamt boende! Inglasad balkong och hiss.

Rumsbeskrivning

I ett lugnt och lummigt område finner vi denna fräscha och välplanerade hörnlägenhet om hela 57 kvm. Lägenheten  erbjuder en utmärkt planlösning och inglasad balkong med fin utsikt över omgivningarna.
Hall: Välkomnande hall i vinkel med gott om plats både för avhängning och förvaring i form av 4 stora garderober. Väggarna är vita och släta, som i resten av bostaden och på golvet ligger ett grafitgrått laminatgolv som följer med in i köket vilket skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde.

Badrum: Fräscht och helkaklat badrum som renoverades 1999 i föreningens regi i samband med stambyte. Utrustningen består av duschhörna, handdukstork, handfat, överskåp, större väggskåp samt vägghängd toalettstol, villket underlättar städningen.

Kök: Ljust och stilrent kök som renoverades 2008. Inredningen är i högblankt vitt och rymmer gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Över arbetsytorna, som det finns generöst av, sitter vit kakel. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläktkåpa och kyl/frys. Samtliga maskiner är i rostfritt. Från fönstret bjuds det på fantastisk utsikt över Lomma.

Vardagsrum: Stort och ljust sällskapsrum som med sina stora fönsterpartier får ett vackert  ljusinsläpp och en härlig rymd. På golvet ligger vitlaserad ekparkett vilken följer med in i sovrummet, och väggarna är vita som i resten av bostaden. Här finner vi även utgången till den inglasade balkongen.

Sovrum: Generöst och rofyllt sovrum med lattefärgade väggar och samma ljusa golv som följt med från vardagsrummet. Även här finns det en stor garderob.

Detta är kort och gott en mycket hemtrevlig och välrenoverad bostad - bara att flytta rakt  in!
Varmt välkomna hem!

Lomma

Utmärkande för Lomma kommun är bland annat höga boendekvaliteter och den nära kontakten med Öresund som erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vidsträckta sandstränder ger ett fantastiskt mervärde. 
Lomma kommun är Sveriges bästa skolkommun enligt Handelskammarens skolrankning 2014.
Kommunen gränsar till Malmö stad, Burlövs, Staffanstorps, Lunds och Kävlinge kommuner. Motorväg mot Malmö och 90-väg mot Lund ger möjlighet till snabba transporter. Körtiden till Malmö från kommunens olika delar är ca 15-20 minuter. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med täta bussförbindelser tilll Malmö och Lund. Det finns även planer för Pågatåg i kommunen.