Penthouse med 150 kvm privat takterrass!

  • Isbergs gata 12
  • Dockan
  • , Malmö

Exklusivt penthouse med fantastiska 150 kvm takterrass och härlig utsikt och liten insyn. Närhet till hav, park, city och Centralstationen. Garage i föreningen.

Bostadsbeskrivning

Spektakulärt Penthouse i hjärtat på Dockan!

Att bo på Dockan är att ha nära till allt. Här har du lyxen att bo i direkt närhet till hav, citypuls och promenadstråk. Självklart har du även närhet och goda kommunikationer via både bussar och Centralstationen. Med bara några minuters promenad nås dessutom nya, expansiva Malmö Live med Skybar, konserthus och kongress. Dockan tillhör definitivt en av stadens vackraste områden. Här för pulsen och det gedigna restaurangutbudet tankarna till sydligare breddgrader.

Här kan vi med stolthet presentera ett exklusivt penthouse med fantastiska 150 kvm takterrass och härlig utsikt och liten insyn. Våningen har stora fönsterpartier, genomgående Junkers skeppsgolv, sandmålade väggar och tak, 4 st utgångar till den privata takterrassen som vetter i tre väderstreck. Fina sociala ytor och privat avdelning med sovrum, arbetsrum, utgång till terrasser, 2 badrum, tvätt och förvaring.

Vilken representationsvåning!

Fastigheten
En fastighet som fullständigt fångar vårt intresse med spännande arkitektur. Hiss från markplan.
Byggnaden har förärats med Malmö Stadsbyggnadspris för sin arkitektur.

Privat entré
Våningen har eget våningsplan d.v.s. det finns inga andra lägenheter på detta plan. Framför dörren finns gott om utrymme för barnvagn, cykel eller allmän förvaring. Ett takfönster ger bra med ljus till detta utrymme. Dörrhandtaget har ett kodlås så nyckel är inget måste. Koder kan skapas till t.ex. hantverkare eller städhjälp.

Hall
Hallen välkomnar med snyggt marmorgolv och inbyggnadsgarderob med gott om förvaring.

Badrum 1
Till höger i entrén får vi access till det påkostade badrummet. Materialval såsom stilrent kakel med infälld granitmosaik, dusch, spots i tak samt handdukstork. Snyggt och sobert.

Sällskapsrum
Till vänster från hallen når vi sällskapsrummet som ståtar med sina stora fönster och insläppet av dagsljus blir optimalt. Öppen planslösning mot köket gör att rummet kan ta emot stora sällskap. Utgång till takterrassen.

Kök
Från hallen till vänster möter vi det välutrustade kockköket och öppen planlösning mot sällskapsrummet. Nedsänkt tak i köksdelen med dimbara ledspots.
Strikt vita högblanka köksluckor från HTH möter maskulin granit därtill en maskinpark från Siemens i rostfritt för den kräsne! Vinkyl (Bosch), integrerad tallriksvärmare, inbyggd espressomaskin med kvarn , 2 fullhöjd kyl/ frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, microvågsugn, inbyggnadsmicro, integrerad diskmaskin och spisfläkt.
Köksö med svart granitskiva och möjligheter till sittplats och fungerar utmärkt som frukostbar.

Privat avdelning
Direkt efter första badrummet längs hallen når vi den privata delen. 2 stora rum varav ett är ett Master Bedroom med eget badrum. Ett halvrum med fönster och med nisch i marmor. Utgång till takterrass.

2 Sovrum
Rejält tilltagna sovrum varav det ena kan med lätthet användas till arbetsrum eller varför inte ett bibliotek?
Det ena sovrummet är ett Master Bedroom med privat badrum en suite.

Magnifikt sovrum med badrum en suite
Generöst sovrum med utgång till takterrass samt egen spaavdelning.

Badrum 2
Från Master Bedroom finner vi ett rymligt spabadrum med badkar, handduksvärmare och infällda spots i tak.
Kommod med utmärkta förvaringsmöjligheter. Fönster som ger härligt ljus men ingen insyn.

Halvrum
Halvrummet hyser en nisch i marmor och utgång till den ena terrassen. Stor klädkammare samt platsbyggda skjutdörrsgarderober med smart inredning.

Tvättrum
Tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Takterrass
Vilken vy här ifrån! Bjud ut dina vänner till en fördrink med vy som hänför. De exklusiva betongmöblerna huserar många gäster och kocken har gott om utrymme för sin grill och med snabb access till köket. Då terrassen vetter i 3 väderstreck är den utmärkt för soldyrkaren! Takterrassen är uppdelad i 2 terrasser. 120+30 kvm. Den största nås från hall, sovrum och sällskapsrum. Den mindre från halvrummet. Säljarna har måttbeställda exklusiva betongmöbler som ingår i köp. Förråd där möblemang och dynor med lätthet får plats.

Sammanfattningsvis får man här ett boende utöver det normala med fördelar så som utmärkt skick, pampig och udda planlösning och på ett av Malmös absolut bästa lägen.
Garage finns i fastigheten, annars är det gatorna runt om som gäller.

Välkomna!

Dockan

Dockan är en av de absolut bästa stadsdelarna i Malmö. Namnet kommer från Kockums docka där båtar byggdes. Området sträcker sig runt denna docka ut mot Öresund. Dockan var förr ett industriområde, dominerat av lagerlokaler. De senaste årtiondena har området genomgått en återupplivning och blivit dyrt och chict då området byggts om till bostäder och restauranger. Dockan är nu ett modernt bostadsområde med en välbärgad befolkning. Många av gatorna är fyllda med högklassiga restauranger.