Renoverad och fin 2:rummare med utsikt!

  • Munkhättegatan 34 B
  • Eriksfält / Söderkulla
  • , Malmö

Nu erbjuder vi områdets i särklass bästa tvårummare, här pratar vi utsikt och en lägenhet i ett bländande skick så som kök, badrum, golv, väggar, tak m.m. Optimal planlösning, fin innergård och hiss från markplan är andra starka attribut... Först till kvarn gäller här!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Eriksfält och Munkhättegatan!

Obs! Bo bra för mindre än 3.500 kr i månaden inklusive avgift, lån och bredband...

Nu har vi fått äran att pressentera och representera detta lilla guldkorn till bostad med absolut bästa läge på hela området. Här bor man högt upp på våning 4 i det mest efterfrågade huset utan någon granne framför, det vill säga helt utan insyn samt innehar lägenheten en utsikt över Malmös takåsar med Turning Torso i ens blickfång...

Dagsljuset bokstavligen väller in i denna helt underbara tvårummare, dessutom är den belägen på rätt sida fastigheten som har sina balkonger i soligt västerläge, kan nog inte bli bättre!

Här bor man i en förening med mycket stabil och god ekonomi som ger trygghet och låga avgifter för sina medlemmar. Bostaden har genomgått en stor renovering vad gäller i princip allt från golv till tak, väggar, kök och badrum.

Till fastigheten har man hiss från markplan, det är ju något som uppskattas samt efterfrågas mer och mer hela tiden.
Möjlighet till bilplats och grönskande fin innergård är ju också något föreningen kan skryta med...

En lägenhet man skall gå och titta på...

Först stiger vi in i en smart och mycket välkomnande hall som ger fina avhängningsmöjligheter samt access till lägenhetens alla rum. Ljusa väggar till snyggt nyinlagt golv finner vi här.

Badrummet är vackert, helkaklat och erbjuder duschhörna med glasdörrar samt har man här gott om förvaringsskåp.

Direkt efter badrummet kommer sovrummet som är stort och bra tilltaget i yta. Här har man garderober längs med hela långsidan. Ljusa väggar och snyggt golv även här. Ett sovrum att trivas i helt utan insyn, bara en slående vacker utsikt utöver Malmö!

Nästa rum är köket, här har man valt inredning till detaljer som gör helheten så fin, så fin...
Ljusa väggar till ett snyggt tåligt golv och vacker inredning i vitt. Bänkskivan är svart och det läckra kaklet i svart, grön och grå ton till de vita luckorna bildar här en vacker kontrast. Köket har inbyggd belysning under överskåpen samt hel spis, fläkt, kyl och frys. Snyggt och fräscht med en utsikt som heter duga, här vill man laga mat alla dagar!

Sist har vi vardagsrummet som är stort och erbjuder plats för ett större matrumsmöblemang förutom soff och tv-hörna. Rummet har parkettgolv till snyggt ljusa väggar och avslutas med en stor inglasad balkong som ståtar med vacker insynsskyddad utsikt, härifrån blickar man ut över staden samt en skymt av Turning Torso.

En välrenoverad och snygg lägenhet med bästa tänkbara läge på området erbjuds man här. Hiss från markplan, möjlighet till bilplats, stabil förening med mycket låg boendekostnad, god kommunikation och en trevlig utsikt...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive avgift, lån och bredband ca 3.495 kr netto.
Balkongtillägg, el och bilplats tillkommer.

Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia