Smakfull gavel trea med inglasad balkong!

  • Amiralsgatan 84 A
  • Nobeltorget / Östra Sorgenfri
  • , Malmö

Nu erbjuder vi en fin, fin liten 3:a med bästa läge och fönster i två väderstreck. Hiss, inglasad balkong, grön lummig innergård, fantastisk planlösning och bostaden visas upp i ett mycket gott skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Nobeltorget och Amiralsgatan!

Obs! Ett boende med totalkostnad för under 5.000 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett litet guldkorn till bostad med bästa tänkbara läge intill Nobeltorget och mängder utav fördelar på köpet.

Lägenheten är belägen på våning tre med en vacker roingivande utsikt in mot stan, hörnläget gör ju också att man har fri utsikt ut från staden. Välskött fastighet med fin och grön innergård som även lämpar sig för de små.

Fastighet med hiss, utbyggd balkong, låg boendekostnad, smart och tilltalande planlösning samt är kök, badrum, golv, väggar, mm i mycket gott skick, en lägenhet som passar in på mångas önskemål.

Väl innanför dörren möts vi först av en hemtrevlig och ljus hall som erbjuder bra avhängningsplats och en superb förvaring i en stor inbyggd skjutdörrsgarderob. Utbytade innerdörrar, renoverade väggar och ett läckert svart stengolv som smakfullt bryter av på ett förträffligt sätt.

Vardagsrummet är hemtrevligt och vackert med sina stora fönsterpartier som får ljuset att fullständigt stråla in i bostaden. Längs tak och vägg har man sänkt ner samt fällt in vacker belysning i form av downlights som ger rummet en skön karaktär och fin stämmning. Ljusa fina väggar till det svarta blanka stengolvet höjer upp trivseln i detta rum ytterligare.

Från rummet har man sen den fina balkongen som är utbyggd och trevlig, på golv har man lagt träpallar och det finns stora öppningsbara fönster runt om, en skön utsikt erbjuds man också här!

Vidare har vi sen det första sovrummet som ståtar med fin yta och ett vackert ljusinsläpp, här vill man sova!
Rummet har ljusa fina väggar till samma eleganta golv som i vardagsrummet och en fondvägg i ljust kakel, anorlunda, modernt och fräckt!

Nästa sovrum som ligger vägg i vägg har även det ljusmålade väggar till snygg parkett på golv. Även detta rum erbjuder ett vackert och tilltalande ljusinsläpp.

Sen kommer vi till köket som har sin inredning i  sober svart till ljusa väggar och nyinlagd parkett på golv. Kökets maskinpark består utav kyl, frys, micro, diskmaskin, samt spis med ugn och häll. Ett trevligt kök med en fin matplats intill fönsterpartiet som bjuder på härligt ljusinsläpp.

En liten men mycket kvadratsmart trerummare som erbjuder välplanerade ytor och som här visas upp i ett genomgående gott skick, en lägenhet man skall gå och titta på...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 70% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.950 kr netto.

Först till kvarn!

Nobeltorget / Östra Sorgenfri

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskomunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad. Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.