Smakfullt renoverad 3:a med öppen planlösning och balkong!

  • Flygelvägen 141
  • Östra Torn - Mårtens Fälad - Linero
  • , Lund

Smakfullt renoverad 3:a med öppen planlösning och balkong! Områdets kanske finaste trerummare skall nu hitta sin nya ägare. Låt oss presentera ett unikt boende i en välskött förening. Bostaden är totalrenoverad med stort badrum med tvättmaskin, två bra sovrum och ett lättarbetat kök med alla bekvämligheter. Stor härlig balkong i solsäkert västerläge och vacker utsikt över det lummiga och grönskande området. Här bor man lugnt och tryggt i ett oerhört mysigt och pittoreskt område med närhet till goda kommunikationer och service. Varmt välkomna till ett hem att älska!

Rumsbeskrivning

Vi har nu äran att presentera denna nyrenoverade och genomgåeende trerummare belägen i populära Östra Torn med närhet till härliga grönområden!

Lägenheten erbjuder sobra materialval i modern tappning, genomgående ekparkett, bredspacklade vita väggar, öppen planlösning och egen tvättutrustning i badrummet. Detta tillsammans med renoverat kök och helkaklat nytt badrum skapar en extremt trivsam boendemiljö. Generös balkong i västerläge och fönsterpartier med utsikt över grönområden gör detta till ett hem ni inte vill missa!

Varmt välkomna!

Entré/Hall

Vi välkomnas in i bostaden genom en egen entre i markplan. Vitmålade och bredspacklade väggar i kombination med sober grå klinkers på golv ger en omedelbar känsla av stil. Genom hallen når vi ovanvåningen genom en smakfullt vitmålad trappa. 

Kök

I en öppen planlösning mot vardagsrummet finner vi köksdelen som är stilfullt renoverat 2018. Köket är utrustat med all nödvändig utrustning så som induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys, diskmaskin samt förvaring i form av både underskåp och överskåp i vit matt köksinredning.

Vardagsrum

I anslutning till köket når vi vardagsrummet som ger plats för möblemang. Tack vare fönstersättningen i bostaden får vi ett härligt ljusinsläpp som sträcker sig över hela rummet. Här finner vi även moderna ytskikt och den genomgående ekparketten. Från vardagsrummet når vi den generösa balkongen som ligger i perfekt västerläge som erbjuder sol näst intill hela dagen. Här finns gott om plats för för både matbord och soffmöblemang..

Sovrum 1

Det större sovrummet ger plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Även här finner vi den genomgående parketten samt vita stilfulla väggar. Rummet ger möjlighet till förvaring i form av garderober om man så önskar. 

Sovrum 2

Det andra sovrummet ger även det bra med plats för säng samt sedvanlig möblemang. Här finner vi ytskikt av parkett och vita väggar. Detta rum kan även användas som arbetsrum/gästrum eller ett mysigt barnrum.

Badrum

Det nyrenoverade helkaklade badrummet från 2018 är utrustat med vägghängd wc, duschhörna, handfat med överhängande spegel och tvättmaskin. Vit högblank kakel på väggarna samt sober grå klinker på golv som  ger en modern och lyxig känsla. Ett badrum som gör bestyren till ett nöje!

Sammanfattningsvis erbjuds en totalrenoverad trerummare med charm och elegans, bekvämt att bara kunna flytta rakt in. Välplanerade kvadratmetrar och ett fantastiskt ljusinsläpp är ett kännetecken för denna så fina bostad, dessutom erbjuds man en stor lyxig västerbalkong i en stabil HSB förening i ett grönskande och välskött område.
Observera att denna lägenhet är inskriven i föreningens lägenhetsregister som två rum och kök men är idag en fullt fungerande trea.

Välkommen på visning!

Östra Torn - Lund

 

Östra Torn och intilliggande Brunnshög är ett expansivt område i Östra Lund. Stora delar av bostadsbeståndet uppfördes från början av 70-talet fram till idag. Mellan Norra Östra Torn och södra ligger gamla Östra Torns By med främst 1800-talsbebyggelse.

Kommunikation: Buss 166 mot Södra Sandby, Buss 169 mot Malmö, Lundalänken (Pendeln) mot Malmö. Stadsbuss nr. 1, 6 & 11 mot Lund Centrum samt nr. 20 & 21 från Brunnshög.

Skolor och Barnomsorg: Östratornskolan med klasser från F-9. Munspelet skola & förskola med klasser från F-5 samt fritidsgård. Flygelskolan med klasser från F-5 samt fritidsgård. Tunaskolan med klasser från F-9, Östra Torns Montessoriförskola, Spelmannens Förskola. Toppens Förskola, Orkesterparkens Förskola, Blåklintens Förskola, Förskolan Djingis Khan.