Söderkullas troligen finaste 3:a är nu till salu!

  • Duvhöksgatan 4 A
  • Söderkulla / Eriksfält
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva områdets kanske bästa lägenhet! En bostad i ett fantastiskt skick och med en slående utsikt från våning 6. Tilltalande planlösning och belägen i en mycket stabil förening som äger sin mark... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och Duvhöksgatan!

Obs! Bo flott som en kung i sitt slott för mindre än 5.000 kr i mån inklusive lån, avgift och alla obligatoriska tillägg...

Nu kan vi visa upp en av de absolut bästa lägenheterna på detta område. Hela våningen har nyligen genomgått en  totalrenovering vad gäller allt från golv till tak och här är det enkelt att flytta in, bara att sätta möblerna på plats!

Vacker och skön utsikt samt en mycket trivsam planlösning är andra starka argument för denna så fina bostad.
Stabil Hsb förening som äger sin mark samt ståtar med välskötta fastigheter och innergårdar höjer ju också intresset.

Kort och gott är detta ett boende för den kräsne som vägrar att kompromissa utan bara nöjer sig med det allra bästa...

Välkommen in:
Först en ljus och mycket praktisk hall som har en stor inbyggd skjutdörrsgarderob som ger plats för mängder. Snyggt och påkostat stengolv till vita innerväggar samt nersänkt tak med downlightsbelysning, en mycket trivsam och fräsch hall!

Från hall har man sen tillgång och access till bostadens alla rum, hallen blir som våningens nav. 

På den högra sidan har vi sällskapsrummet som är stort och rejält, här finns plats för allt man kan tänkas vilja ha i sitt vardagsrum, tv och rejäl soffhörna, plats för stort matbordsmöblemang och varför inte en bra arbetshörna.
Rummet har snygg trestavsparkett till renoverade innerväggar i vitt. Den inglasade balkongen ligger i anslutning till rummet så skönt på sommarhalvåret då man med all säkerhet kommer att bruka denna balkong ofta och mycket...

Lyxigt badrum med dubbla glasväggar gör duschutrymmet extra stort. fantastiskt skick och en fröjd för ögat så fort man öppnat dörren. Badrummet erbjuder dusch, handdukstork, komod med underskåp samt överskåp med spegel och wc.
Ett badrum man bara måste tycka om!

Nästa rum är köket och inte vilket kök som helst utan rena drömköket. Stort och luftigt, härligt tilltagen matplats, slående ljusinsläpp och i ett enastående skick. Inredning, skåpsluckor och väggkakel i vitt till snygga bänkskivor i gråmelerad ton. Samma vackra stengolv som följer med in från hall och nersänkt tak med infällda downlights, smakfullt och mycket stilrent.
Maskinparken består utav side by side kyl och frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovan.
Ett kök för den kräsne...

Sist har vi två jättefina sovrum som båda är bra tilltagna i yta och ger vardera plats för dubbelsäng och allt man kan tänkas vilja ha i sitt vilorum. Sagolikt ljusinsläpp och renoverade innerväggar i vitt till snygg trestavsparkett på golv finner vi här.
Två mycket trevliga vilorum!

Kort och gott får man här enormt mycket för sina pengar, stabil Hsb förening som äger sin mark, barnvänlig och välskött innergårdsmiljö, låg avgift, högt upp med hiss och slående utsikt, stor härlig balkong, fantasisk planlösning med mycket ljus och sist men inte minst så överlåtes lägenheten i ett skick som slår det mesta på marknaden...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.350 kr netto.
Obs! Balkongtillägg, internet och varmvattensförbrukning tillkommer.

Först till kvarn!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia