Stor 1:a med sovalkov och uteplats vid Lilla torg!

  • Skomakaregatan 10 A
  • Gamla Väster
  • , Malmö

En riktig guldkorn med bästa tänkbara läge intill Lilla torg och Stortorget i Malmö. Fantastisk innergårdsmiljö med egen uteplats om 12 kvm. Sort kök och badrum samt tillbyggd loftsäng med stor garderob in under, ett unikt boende... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till City / Lilla torg och Skomakaregatan!

Nu kan vi pressentera ett litet guldkorn till bostad med ypperlig adress intill Lilla torg med alla dess uteserveringar, shopping och den goda kommunikationen m.m.

Föreningen är en äkta förening och man äger sin mark, frågor som blir alltmer vanliga ifrån köparna...

Lägenheten besitter en helt enastående planlösning och känns mycket större än en ordinär 1:a tack vare det fina samspelet som ytan är fördelad på. Stort påkostat badrum, rejält och snyggt kök med mycket skåp och fina arbetsytor samt exklusiva vitvaror. I vardagsrummet har man byggt upp en generös loftsäng som ingår i köpet med en stor garderob in under så både praktiskt och snyggt.

Från sällskapsrummet har man sen utgång till den fina uteplatsen som vetter mot den härliga innergården så lugnt och skönt att kunna koppla av men ändå ha stadens puls och Lilla torg utanför sin entré.

Lägenheten visas upp i ett mycket gott skick vad gäller badrum, kök, vitvaror m.m.

Välkommen in!

Först en bra hall med fina avhängningsmöjligheter samt en inbyggd garderob direkt i början. Hallen har parkett på golv till ljusmålade släta innerväggar.

Till höger har vi det exklusiva badrummet som verkligen bjuder upp till dans...
I badrummet finns dusch med infällbara glasdörrar samt bra med förvaringsskåp och generös yta. Handdukstork, wc, komod med underskåp samt stor spegel ovan. Helkaklat och snyggt med infällda downlights i tak för vacker belysning och inbyggt bakom snygg dörr finner vi både tvättmaskin och torktumlare, ett badrum för den kräsne!

Vidare har vi rummet och köksdelen.
Ett exklusivt, påkostat och smakfullt kök måste ju vara rätt beskrivning här. Vit inredning till vacker bänkskiva och inbyggda vitvaror så som kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, induktionshäll och fläkt. Inbyggd belysning både bakom och under köksdelen, ett kök man bara måste tycka om...

Rummet är bra vad gäller ytan och ståtar med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. Samma parkett som i kök och väggarna är ljusmålade. Längst in i rummet har man byggt upp en praktisk och snygg loftsäng för att få en kvadratsmart planlösning, läckert!
Under loftsängen har man byggt in en stor garderob med ypperlig förvaring, detta måste bara uppskattas av alla!

Från rummet kommer man sen ut till den sköna uteplatsen som ligger lugnt och mysigt undan från stadens sus och brus. Uteplatsen är 12 kvm stor och den perfekta platsen för umgänge, grill och att bara kunna koppla av, njutbart!

Sammanfattningsvis får man här verkligen valuta för sina pengar, med Lilla torg utanför sin port har man gångavstånd till allt man kan önska, lugn, skön innergård med egen uteplats att kunna koppla av på, stor smart planlösning med loftsäng så även ett alternativ för dem som söker en 2:a, påkostat exklusivt och stort badrum med tvätt och torkmaskin, Bastu och spa i sin förening, friköpt mark och mycket, mycket mer...

Först till kvarn.

Varmt välkomna på visning till en pärla mitt i city!

GAMLA VÄSTER

Gamla Väster är ett område som ingår i delområdet Gamla Staden mitt i hjärtat av Malmö.

De flesta skulle nog säga att Gamla Väster ligger mitt emellan Kungsparken i väster och Stortorget i öster. I norr avgränsas Gamla Väster av Norra Vallgatan och kanalen och i söder av den gamla kyrkogården.

 Under 1800-talet bodde det mest hantverkare och enklare folk i området vilket medförde att Gamla Västers byggnader och gator inte drabbades så hårt av de moderniseringar som andra, rikare områden i Malmö råkade ut för.

I dag är Gamla Väster en välbevarad pärla mitt i det nya Malmö.