Stor 3:a i fint skick och med bästa läget på Almvik!

  • Axel Danielssons väg 81
  • Almvik / Södra Almvik
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en pärla till bostad på detta så omtyckta och barnvänliga område. Högst upp med fantastisk utsikt, ingen insyn och Almviks 4H gård mitt emot. Uppöppnad planlösning med ett slående ljusinsläpp, två toaletter samt visas bostaden upp i ett mycket gott skick... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Almvik och Axel Danielssons väg!

Nu kan vi erbjuda ett av guldkornen på detta så omtyckta och barnvänliga område...

Längst in i området och sista längan innan 4H gården, högst upp och ingen granne ovanför, slående fri utsikt helt utan insyn, inglasad söderbalkong, optimalt med soltimmar, öppen härlig planlösning, enastående ljusinsläpp, uppöppnat vackert kök med ö intill sällskapsrummet, två fina toaletter och avslutningsvis två sköna vilorum.

Ett boende som erbjuder en stor portion livskvalité...

Allt detta och i en välskött förening med god ekonomi som erbjuder både garage och utepakeringsmöjligheter.
Skola, dagis intill samt på kort avstånd ligger Emporia köpcentra och Hyllie station.

Välkomna in!
Först en välkomnande och rejäl hall som erbjuder bra avhängningsmöjligheter samt förvaring. Hallen har vita väggar till ett snyggt klinkersliknande golv som är tåligt och lättskött.

Från hall har man access till lägenhetens alla rum, först kommer toaletterna som båda är renoverade och fräscha.
Gästtoaletten på den vänstra sidan och badrummet till höger.

Badrummet erbjuder dessutom jacuzzi samt stort fönster för bästa tänkbara ljusinsläpp och vädring.

På den högra sidan finner vi de två sovrummen som är bra tilltagna i yta och ger plats för allt man kan önska i sina vilorum. Ljusa väggar till fina golv och båda rummen vetter mot innergården så lugnt och skönt när det väl är dags att gå till sängs.

I det innersta sovrummet har man dessutom en stor och rejäl klädkammare som sväljer mängder i förvaring...

Vidare har vi köket som är som pricken över i:et i denna så fina bostad, uppöppnat mot sällskapsrummet med en vacker köksö som delar av på ett smakfullt sätt. Här erbjuds man maximalt med ljusinsläpp från alla de stora fönsterpartierna samt perfekta ytor för ett större matrumsmöblemang intill, ett kök som alla kommer att älska!

Köksinredning i vitt till snyggt väggkakel i svart och vita väggar som bryter av på ett stilrent sätt till det svarta golvet som löper in från hall utran trösklar, vackert och ehetligt!

Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.

Sist har vi sällskapsrummet som är ljust, rymmligt och vackert. Fin parkett på golv till vita väggar och här finns plats så det blir över. Ett vardagsrum att tycka om!

Från sällskapsrummet har man sen utgång till den inglasade balkongen som ståtar med fin, fin utsikt. Fritt och helt utan insyn förvandlar detta rum till en plats man säkerligen kommer att vistas på så ofta det bara går...

Kort och gott får man här ett riktigt drömboende med fördelar i mängder.

Läget, planlösningen och skicket borde ju locka många spekulanter, en lägenhet för de kräsna!

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.