Stor fin 2:a högt upp med skön utsikt i Fosietdal!

  • Hyacintgatan 3
  • Fosiedal
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en trivsam och fräsch tvårummare som har en genomgående ljus och öppen planlösning. Lägenheten är helt utan insyn och har hissen direkt ifrån markplan samt egen parkeringsplats. Grön fin innergårdsmiljö och i en äldre stabil förening... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Fosiedal och Hyacintgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett mycket trivsamt boende med många plus...

Lägenheten är belägen på våning 5 med en vacker utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Stor luftig planlösning som är genomgående och med en inglasad västerbalkong som bjuder på kvällssol.

Äldre stabil förening med välskött och trivsam innergårdsmiljö, parkeringsplats följer lägenheten så perfekt för den nya ägaren att slippa stå i kö som annars är ett vanligt och tråkigt problem när man köper nytt...

En lägenhet man skall gå och titta på!

Välkommen in!
Först en trivsam och ljus hall som erbjuder bra med plats för avhängning och förvaring i flertalet garderober. Ljusa innerväggar och fräscha golv följer som en röd tråd genom hela bostaden.

Första rum är sovrummet som är stort och välplanerat med ett optimalt ljusinsläpp samt är rummet helt utan insyn. Vilorummet har morgonsol så perfekt med ett svalt och skönt sovrum när det väl är dags att gå till sängs.

Nästa rum är köket som även det är stort och erbjuder bra med yta för stort matrumsmöblemang om så önskas samt finns det gott om skåp och lådor för bästa tänkbara förvaringen. Fantastiskt ljusinsläpp och utan insyn gör ju detta kök lite mer privat och hemtrevligt.
Vacker köksinredning i vitt till ljus bänkskiva i komposit och ett snyggt väggkakel i grön glasmosaik ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt. Ett riktigt trivsamt kök...

Vidare har vi badrummet som är helkaklat och erbjuder badkar och tvättmaskin. Här finns även handdukstork, stor väggspegel, wc och kommod med underskåp. Ett fräscht och fint badrum!

Sist kommer vardagsrummet på den vänstra sidan och även här har man stora ytor och ett jättefint ljusinsläpp. Rummet har ljusa innerväggar till ekparkett i original, sällskapsrummet avslutas med en skön västerbalkong som är inglasad och bjuder på fin utsikt och många soltimmar.

Kort och gott får man här mycket bostad för sina pengar, en trivsam stor 2.a högt upp med mycket ljus, fin utsikt, helrätt planlösning, bra skick och en parkeringsplats som man kan överta direkt...
Hissen tar man direkt ifrån markplan och en välskött trivsam innergårdsmiljö gör ju inte saken sämre, njutbart!

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Fosiedal / Ärtholmen

Välkomna till Fosiedal och Ärtholmen!

Fosiedal Ligger precis intill Ärtholmen och Södertorp. Området har blivit mer och mer populärt tack vare de fina bostasrättsföreningarna som råder i detta område. Välskötta fastigheter och helt underbara innergårdar som ger plats för både vuxna och de små.
Området har egen gata in och avskjilger sig från området intill som är Holma.
Nära in till centrum och enkelt att ta sig ut via ringvägen från Malmö, samt har man Ärtholmens koloniområde tvärs över gatan och Mobilia köpcentra en liten bit ifrån.

Direkt närhet även till Bellevue Stadion, Mässhallarna och Ica Maxi som ligger på promenadsavstånd.

Ett område som fortfarande håller mycket humana priser samt stabila och äldre bostadsrättsföreningar som ger trygghet åt köparen. Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt bostadsplats samt en något underskattad prisbild på lägenheterna i förhållande till vad man faktiskt får för boendepengarna här.