Stor ljus 1:a med balkong och sovalkov i Limhamn!

  • Linnégatan 67 C
  • Limhamn
  • , Limhamn

Perfekt belägen i Limhamns centrum på våning 3 med en genomgående ljus planlösning samt sovalkov, stort kök och balkong med fantastisk utsikt. Låg avgift och i en förening som äger sin mark ger ju ytterligare plus åt denna bostad. Först till kvarn... Varmt välkomna på visningen!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamns centrum och Linnégatan!

Nu kan vi erbjuda en liten pärla på bästa tänkbara läge vid Limhamn centrum...

En lägenhet som har det mesta så som balkong med sagolik utsikt, stor sovalkov, stort kök som enkelt går att göra om till ett sovrum om så önskas, genomgående ljus och öppen planlösning samt ett bra badrum med dusch.

Allt detta i en förening med god ekonomi som äger sin mark och erbjuder lummig grön innergårdsmiljö för medlemmarna.
Gångavstånd till alla bekvämligheter så som shopping, livsmedel, apotek och på kort avstånd når man havet...

Välkommen in!

Först en trevlig och trivsam hall som ger bra med plats för avhängning och förvaring i två inbyggda garderober.
Från hall har man sen köket på den högra sidan, ett äldre kök men upprenoverat och fräscht. Köket har nyare golv till ljusa innerväggar och inredningen är vitmålad. Köket har ett vackert ljusinsläpp och erbjuder en rejäl matplats intill fönsterpartiet.
Maskinparken består utav kyl, frys spis. Ett äldre men charmigt kök...

Badrummet är helkaklat och erbjuder dusch, tvättmaskin, kommod med underskåp och spegelskåp ovanför samt wc.

Sist har vi sällskapsrummet som är stort och ger fin plats för soff och tv hörna samt har man en bra sovalkov längst in. Rummet avslutas med en skön balkong som erbjuder optimalt med soltimmar samt en sagolik utsikt och ingen insyn.
Ett smart planerat och mycket trivsamt rum...

Kort och gott får man här en välplanerad stor 1:a med låg avgift och med bästa tänkbara läge intill alla butiker, restauranger, shopping m.m.
Grön fin innergårdsmiljö samt en välmående förening som äger sin mark, bättre kan det knappast bli!

Först till kvarn...

Välkomna på visningen!

Limhamn / Gamla Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö. Närheten till havet och den stora förekomsten av villor och
egnahem har gjort att Limhamn inte längre domineras av fiskare och industriarbetare som förr i tiden, utan har blivit synonymt med livskvalitet och det goda livet.
Trots att cementtillverkningen och kalkbrottsbrytningen som en
gång utgjorde grunden för Limhamns expansion numera är nedlagd, har stadsdelen fortsatt att utvecklats och blivit ett av Malmös rikaste och socialt mest välmående områden.
Många barnfamiljer söker till Limhamn då Limhamns rektorsområde har väldigt gott renommé.

Stadsdelen erbjuder följande skolor: åk: 0-3 Karl Johanskolan. 1-5: Geijersskolan, Djupadalsskolan, skolan på Ön, Limhamnskolan samt den privata Sveaskolan med naturinriktning. Från åk 6-9 finns Bergaskolan, Linnéskolan, Limhamnskolan samt Sveaskolan. Fritids och dagis finns det även gott om.