Stor tilltallande 2:a med balkong i skönt västerläge!

  • Soprangatan 5
  • Södra Almvik
  • , Malmö

Nu kan vi erbjuda en genomgående tvårummare med bästa tänkbara läge på Södra Almvik. Stort kök, rejält sovrum och ett generöst vardagsrum som avslutas i en helt underbar balkong. Fri utsikt mot grönområdet framför och helt utan insyn. Bättre än så här blir det inte... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Södra Almvik och Soprangatan!

Ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömboende. Perfekt belägen med fri och skön utsikt, perfekt planlösning med tilltänkta kvadratmetrar överallt, perfekt pris som möjliggör för den nya köparen att kunna sätta sin egen prägel på detta trivsamma hem.
Tillfälle för er som prioriterar läget i området samt som vill ha en helt insynsskyddad stor västerbalkong med fri utsik...

Ljus trevlig lägenhet som har genomgående planlösning, optimalt ljusinsläpp, lugnt och skönt utan störande biltrafik samt så har man allt detta i en äldre stabil förening som sköter om sina fastigheter / gårdar på bästa tänkbara sätt!

Välkomna in!
Först en öppen och välkomnande hall som ger bra med plats för avhängning / förvaring. Hallen har tegelliknande golvmatta till färgade innerväggar. Hallen har också helt ny ytterdörr med kodlås för bästa säkerhet.

Badrummet ligger på den vänstra sidan och erbjuder badkar, vask, överskåp med spegel, fönster för vädring och nyare toalettstol. Ett äldre badrum men fräscht och med bra storlek.

Köket ligger sen på den högra sidan hall, ett stort härligt kök med plats för det större matrumsmöblemanget. Köket är äldre men i bra skick och har fantastiskt fina förvaringsmöjligheter samt smarta arbetsytor.
Kyl, frys och spis är ca 2 år gamla, kölksluckorna är renoverade samt målade och på golv ligger en plastmatta i grå ton.
Ett kök som kan bli hur fint som helst för den som vill sätta sin egen prägel på detta...

Innan sovrum och sällskapsrummet har man en stor walk in closet som rymmer mängder i förvaring, perfekt och mycket omtyckt.

Nästa rum är sovrummet som är stort och erbjuder plats för dubbelsäng och mycket mer. Färgade innerväggar till nytt golv och ett härligt ljusinsläpp erbjuds man här.

Sist kommer vi till vardagsrummet som är stort och lättmöblerat tack vare de hela väggarna, nytt golv till ljust färgade innerväggar och rummet har ett fint ljusinsläpp.
Från sällskapsrummet har man sen utgång till den fantastiska balkongen som blir som pricken över i:et i denna så trivsamma tvårummare. Balkongen löper längs med hela lägenheten och är det perfekta stället att kunna koppla av på, fri, grön och lummig utsikt med endast kvällssolen som kan titta in. En bättre balkong får man leta efter...
på balkongen har man också ett eget förråd längst till höger för smart förvaring.

Föreningen har precis satt nya fasader på fram och baksidan samt nya fönster, ytterdörrar m.m. Gården kommer även att renoveras efter all byggnation är klar.
Garage går att hyra via föreningen för 190 kr, samt p-plats för endast 60 kr.

Kort och gott får man här mycket för sina pengar, stor härlig planlösning, genomgående med vackert ljusinsläpp, fantastisk balkong, möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden och allt detta i en stabil och välskött förening.
Ett tillfälle som troligtvis inte kommer tillbaka!

Först till kvarn...

Varmt välkomna på visning!

Almvik / Lindeborg / Kastanjegården

Välkomna till Lindeborg /Almvik & Kastanjegården!

Områdena bebyggdes under 70-talet och ligger relativt trafikfritt. Detta har medfört att områdena är populära bland barnfamiljer. Det finns bra med dagis och skolor i området. I direkt närhet till områdena ligger Malmö arena, Hyllie station, Svågertorp och shoppingcentrat Emporia. Kyrka, skolor och vårdcentral ligger runt knuten. Kommunikationerna från och till centrum är nära och det är lätt att ta sig in till stan eller ut på landet med bil eller buss.

Ett bra val av område i jakten på att hitta rätt boende! Lindeborg och Almvik är ett stort område som blivit mer och mer populärt på senare tid tack vare de många bostadsrättsföreningarna som ståtar med otroligt god och stabil ekonomi samt de fina radhusen, med eller utan tomträtt. Områdena är också mycket barnvänliga med sina fina innergårdar och lummiga grönområden.