Stor totalrenoverad 2:a centralt i Oxie!

  • Lertegelvägen 90B
  • Oxie
  • , Oxie

Perfekt läge på våning 2 med skön utsikt och optimalt med ljusinsläpp från 4 väderstreck. Eget grovkök / tvättstuga, walk in closet, generöst badrum med dusch och fönster, stort helfräscht kök, fantastisk balkong samt bra ytor i hall, sovrum och vardagsrum. Allt i bästa tänkbara skick samt ingår egen parkering till bostaden... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till centrala Oxie och Lertegelvägen!

Nu ges ett ypperligt erbjudande att kunna förvärva en av de bättre 2:orna i området, ett tillfälle!

Hela bostaden har genomgått en omfattande renovering vad gäller allt ifrån golv till tak, kök, badrum, grovkök m.m...

Läget är ju också på topp med skön fri utsikt från balkong och ett fantastiskt ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Framsidan har en trapp upp och bostadens läge längst till höger gör ju att inga grannar går förbi och ytan här blir ju så som en liten extra balkong ytterligare, även om det är en gemensam loftgång.

Ett boende som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål med Oxie centrum runt hörnet och egen tillhörande parkering samt centrala Malmö på kort avstånd...

Välkomna in!
Först en trivsam och välkomnande hall som erbjuder gott om plats för avhängning samt förvaring. Hallen har direkt access till lägenhetens alla rum och härifrån har man också en stor renoverad walk in closet som bara måste uppskattas.

Hallen har renoverade ljusa innerväggar samt nya dörrar i vitt till ett vackert marmorerat stengolv som sedan löper vidare ut i köksdelen utan trösklar, enhetligt och snyggt!
Hallen har även nersänkt innertak mad snyggt infälld downlightsbelysnig som gör intrycket en extra kick!

Badrummet är påkostat och generöst i yta och här erbjuds man dusch med glasvägg, kommod med underskåp och belyst spegel ovanför samt wc och fönster för ljusinsläpp / vädring. Badrummet är helkaklat i snygga materialval som går i ljus beige och grå ton. Ett badrum att älska...

Köket är stort och erbjuder en bra tilltagen matplats samt finns det fönster i 2 väderstreck för bästa tänkbara ljusinflöde. Vacker köksinredning i vitt till bänkskiva och vägg bakom i ljusgrå ton. Överskåp med glas och ända upp till tak samt läckert belysningssystem underifrån och ovanifrån via taket.
Maskinparken består utav stor kyl och frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt spishäll och fläkt ovanför.
Ett tilltalande och smakfullt kök...

Vägg i vägg med köket har man dessutom eget grovkök med installerad tvättmaskin, torktumlare, vask, skåp och hyllor.
Bekvämt och lyxigt!

Nästa rum är sovrummet som har en bra yta och fint ljusinsläpp med lägenhetens balkong utanför. Rummet har vacker parkett till ljusa innerväggar, ett trivsamt och skönt vilorum!

Vardagsrummet är stort och erbjuder en generös yta samt ett slående ljusinflöde med fönster åt två håll. Även här har man nersänkt tak med stilfull downlightsbelysning så som i hall och kök. Rummet har samma fina golv som i sovrum så enhetligt och snyggt!

Från sällskapsrummet har man utgången till den fina balkongen som blir som pricken över i:et i detta så fina hem, stor möblerbar yta och med fin utsikt över området. En plats man säkerligen kommer att nyttja ofta...

Kort och gott får man här ett boende med många fördelar, så som det fina läget, utsikten, storleken, planlösningen och framförallt det fantastiska skick som bostaden besitter!
Äldre stabil förening, fin innergårdsmiljö och egen bilplats är ju ytterliga argument för detta boende.

Först till kvarn...
Varmt välkomna på visningen!

Oxie

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö kommun som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Från 2015 sträcker sig tätorten även in i ett mindre obebott område i Svedala kommun.

I centrum finns restauranger, livsmedelsaffärer,blomsteraffär, frisörer, två fitnesscenter,veterinärklinik, bageri,apotek, tobaksaffär som är ombud för spel och lotter, mm.

Det finns också en sporthall och simhall. I öster finns Blankebäcksskolan med låg- och mellanstadie. Intill Blankebäcksskolan finns också ett dagis. På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. Via Citytunneln kan man åka direkt till Köpenhamn. Förutom tåg kan man även ta buss till Malmö. Busshållplatsen finns precis utanför vårt område.

Bortom Oxievångsskolan finns ett stort sportområde med fotbollsplaner och tennisbanor. Intill oss i sydöstlig riktning finns en stor naturpark att promenera i eller för barnen att tumla runt.
På gångavstånd finns en golfbana och på cykelavstånd finns det ytterligare en till golfbana.
Mer information om Oxie kan du få på Malmös stads hemsida: www.malmo.se