Stor välplanerad 2:a med hiss och balkong vid Möllan!

  • Södervärnsgatan 3 A
  • Möllevången
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en bostad som behöver lite kärlek och omsorg! Smart planlösning, stabil förening och en skön inglasad balkong som grädden på moset... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Möllan och Södervärnsgatan!

Nu finns lägenheten tillgänglig för er som vill bo centralt i en äldre och mycket stabil Hsb förening.
Föreningen äger sin mark samt finns två garage och uteplatser till fördelaktiga avgifter.

På fjärde våningen med ett slående ljusinsläpp och en enastående planlösning kan detta bli ett riktigt drömboende!

En fantastisk möjlighet att kunna forma sitt eget boende efter tycke och smak, sätta sin egen prägel på hemmet är ju något som lockar flertalet spekulanter.

Planlösningen är genomgående och har först badrummet till höger, vägg i vägg ligger köket och därefter sovrummet med inglasad balkong på den vänstra sidan. Hallen har flertalet garderober och en stor klädkammare innan vi kommer till vardagsrummet på den högra sidan. En planlösning som bara känns så rätt, så rätt...

Välkomna in!
Hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i flertalet garderober och stor klädkammare.

Första rum till vänster är badrummet som erbjuder badkar och fönster, perfekt med ljusinsläpp och för vädring. Badrummet har vitt kakel, klinkers och porslin. Ett äldre badrum men i bra skick!

Vidare har vi köket som erbjuder gott om skåp och förvaring samt en fin matplats intill fönsterpartiet. Köket är i bra storlek och välplanerat, ett trivsamt och hemtrevligt kök. Maskinparken består utav kyl / frys, spis med häll och fläkt ovanför.
Ett lite äldre men mycket tilltalande kök...

Nästa rum är det fina sovrummet som är stort och ståtar med en generös balkong som är utbyggd och inglasad. Parkett på golv till ljusa innerväggar och plats för både säng, garderober m.m.
Ett stort skönt vilorum som avslutas i en härlig balkong!

Innan vardagsrummet har man från hall en stor praktisk klädkammare som sväljer mängder i förvaring.

Sist har vi det fina vardagsrummet som är stort och generöst i yta, här ges även plats för ett större matrumsmöblemang om så önskas. Parkett på golv till ljusa innerväggar och fin utsikt mot innergården bjuds man på här.
Ett mycket trivsamt och ljust sällskapsrum!

Kort och gott får man här en fantastisk lägenhet med stor öppen och ljus planlösning, en lägenhet som kan bli hur fin som helst med lite kärlek och arbete.

Perfekt centralt läge intill Möllan och i en mycket stabil förening som erbjuder låga avgifter, vacker innergårdsmiljö, möjlighet till garage med mera , med mera.

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan

Välkomna till Möllan / MAS / Södervärn / Dalaplan!

Dalaplan / Södervärn i Malmö är en viktig knutpunkt vid Malmös södra infart. Det fördelaktiga läget med närhet till MAS, Triangelstationen, Mobilia köpcentra, Södervärns busstorg, Pildammsparken, och det centrala Malmö gör Dalaplan / Södervärn till en eftertraktad stadsdel.

I området ligger flertalet välskötta bostadsrättsföreningar och flera med byggår i slutet av 30 - talet som är attraktiva fastigheter för många köpare.
Möllevångstorget ligger alldeles runt hörnet med alla sina mångkulturella restauranger och mysiga uteserveringar samt har man den folkkära torghandeln som många uppskattar.

Från Dalaplan / Södervärn är det alltid smidigt att kunna ta bussen till centrum och andra delar av staden samt för pendlare att hoppa på regionsbussarna för att komma ut ur staden. Även smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från stan med bil via den södra inre Ringvägen gillas ju också av många.
Det är även bekvämt gångavstånd till Citytunnelns uppgång längs Smedjegatan.

Ett område som blivit mer och mer populärt framför allt ifrån de yngre spekulanterna tack vare det centrala och kommunikationsvänliga läget. Den fortfarande överkommliga prisnivån på lägenheter i området är säkert också en bidragande faktor till det ökande intresset just här.