Superfin 2:a på Ribersborg med mycket låg avgift!

  • Skvadronsgatan 9 A
  • Ribersborg / Slottsstaden
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende på Ribersborg. Renoverad med stil och elegans samt belägen i en förening med mycket god ekonomi. Att man äger sin mark och inga planerade avgiftshöjningar på de närmaste 4 åren skvallrar ju om välmående... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Ribersborg och Skvadronsgatan!

Obs! Ett smakfullt och centralt boende för under 3.700 kr i månaden inklusive lån, avgift och internet...

Nu har vi fått äran att presentera ett av guldkornen på Ribersborg. Inflyttningsklar och renoverad 2:a med öppen fräck planlösning på bästa tänkbara läge med stranden, havet och centrum på kort promenad avstånd.

Fantastisk områdesmiljö samt belägen i en av Malmös bästa bostadsrättsföreningar gör ju denna lägenhet unik och attraktiv för många. Ingen mängdvara utan ett tillfälle för den kräsne som prioriterar sitt boende högt...

Härlig och tilltänkt planlösning som är genomgående med optimalt ljusinsläpp är ju ytterligare argument för denna pärla.

Välkomna in!
Först bemöts vi av en välkomnande och ljus hall som ståtar med ett vackert stengolv i original. Ljusa innerväggar till snyggt infällda downlights i tak. Hallen har även en inbyggd garderob och bra med plats för avhängning.

Första rum är badrummet som är helkaklat och erbjuder dusch med infällbar glasdörr, sänkt tak med downlightsbelysning, wc, komod med underskåp och spegel ovan. Kakel och klinkers i sobra färger gör detta badrum till ett rum att tycka om...

Nästa rum är sovrummet som har perfekt läge med sitt fönsterparti mot innergården så lugnt och tyst när det väl är dags för skönhetssömnen. Rummet har ljust trägolv till ljusa väggar och en stor inbyggd skjutdörrsgarderob längs hela väggsidan för smart förvaring.
Ett vilorum man garanterat kommer att älska!

Vidare kommer vi till det fina köket som har en öppen planlösning mot sällskapsrummet, perfekt och tilltalande med mycket ljus ifrån de stora fönsterpartierna. Inredning i vitt till snyggt väggkakel i ljusgrå ton och bänkskiva i massiv ek gör detta till ett litet drömkök.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt.

Kök och rum delas av med en smart köksö som har en naturlig matplats för flera personer samt ett klaffsystem som gör det enkelt att förstora alternativt förminska matplatsen efter behov, tilltänkt, praktiskt och snyggt...
Köksön har bänksiva i massiv dubbel ek samt förvaring i extra skåp och lådor.

Sist har vi det fina vardagsrummet som är stort och pampigt med ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummet har sina fönsterpartier mot skolan rakt över så ingen insyn och enbart lugna kvällar att se fram emot.
Ljust trägolv till ljusa väggar bildar här en skön harmoni samt en bra tilltagen yta gör detta till ett trivsamt sällskapsrum med härlig rymd.
Lägenheten står registrerad som en stor etta i föreningen men är nu efter ombyggnaden en perfekt tvåa.

Kort och gott får man här en mycket charmig och välplanerad bostad med mängder utav karaktär. Perfekt skick samt bästa tänkbara läge med närhet till både strand, bad, parker, centrum och allt annat man kan önska sig.
Mycket stark förening som äger sin mark och ståtar med god ekonomi samt låga avgifter.
Obs! Inga planerade avgiftshöjningar förrän tidigast 2023 enl föreningen...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.625 kr netto.
Obs! Både bostadsrättstillägg och internet ingår i uträkningen ovan...

Ett tillfälle!

Varmt välkomna hem!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inomräckhåll. Här möts ljus,luft och hav och skapar en atmosför som passar alla generationer. Ribersborg erbjuder två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand, "Ribban" ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.