Tillfälle på Videdal i toppskick med hörntomt!

  • Lärkbogatan 1
  • Videdal / Virentofta
  • , Malmö

Totalrenoverat radhus med bästa tänkbara läge på Videdal. Garage, inredd och påkostad källare som ger fantastiskt med extra utrymme... Barnvänligt, lugnt och trivsamt område samt med en skön insynsskyddad oas på baksidan... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Videdal och Lärkbogatan!

Nu är huset till salu som garanterat kommer att tilltala många familjer...

Kedjehuset är perfekt beläget på en hörntomt med mycket populär adress i Videdal. Ett område som bara blivit mer och mer populärt för flertalet barnfamiljer under de senaste åren, barnvänligt, lugnt och tryggt!

Bra skolor, dagis, barnomsorg och ypperlig kommunikation gäller för området.

Så gott som allt i huset har genomgått en omfattande renovering under de senaste året och man har förbättrat planlösningen optimalt i samband med detta. Hela källaren är också renoverad och den används idag som boyta, även om det räknas som biyta i fastighetsregistret. ( ca 70 kvm ) Resten av biytan är garaget.

Hela källarplanet har bra takhöjd och erbjuder möblerbar hall, stort allrum, generöst sovrum, mindre sovrum / kontor, badrum med dusch och tvättstuga, större matkällare samt har man ett jättelikt förråd bakom.

Planlösningen uppe är så optimal den bara kan bli på 99 kvm och känns bra mycket större.

Här finns en superfin hall till att börja med och härifrån har man den vackra trappan ner till källarplanet, samt bra med plats för avhängning.

Från hall har man också en renoverad och snygg gästtoalett.

Efter hall kommer man in till ett sagolikt rum som ligger i vinkel och ståtar med ett fantastiskt  ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna på båda sidor. På andra sidan fönsterpartierna har man den fina trädgården med direktutgång från matplatsen framför köket. Den fina uteplatsen är helt insynsskyddad med stor häck mot grannfastigheten och mycket lättskött. Trivsam trädgård likt en liten oas med nytt trädäck hela vägen ner mot garaget, tilltalande och njutbart!

Sällskapsrummet är öppet mot matplatsen och köket i en perfekt harmoni, bättre än så här blir det inte...

Allt i kök än nytt och smakfullt vad gäller inredning, placeringar, färgsättning, vitvaror m.m.
Ett kök att älska!

Efter hall, vardagsrum och kök kommer vi till den mer privata delen av huset som ligger helt avskilt från det sociala.

Här finns först en praktisk walk in closet, ett snyggt helkaklat badrum med dusch och ytterligare 3 fina sovrum som alla rymmer bra med plats.

Alla rum har samma fina golv och renoverade innerväggar så enhetligt och snyggt, det löper en röd tråd utav lyx och välbehag genom hela huset. Välplanerat, smakfullt, stilrent och elegant är en bra beskrivning åt detta så fina hus...

Ett hus för den lilla familjen men även för den stora tack vare den inredda källaren som ger plats för ytterligare sovrum. Och framförallt ett hus för den kräsne som vill bo fint men inte har tiden eller möjligheten att själv kunna renovera / bygga om utan bara vill kunna flytta in i något som redan är färdigt och i bästa skick!

Ett mycket bra boendealternativ som bör passa in på många köpares önskemål...
Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!