Topprenoverad 2:a med balkong och utsikt!

  • Rödkullastigen 6A
  • Eriksfält / Musikhögskolan
  • , Malmö

Områdets finaste tvårummare skall nu hitta sin nya ägare. Allt nytt så som kök, badrum, golv, väggar, innerdörrar, lister, karmar, kontakter och strömbrytare. Bara att flytta in... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Eriksfält och Rödkullastigen!

Obs! Ett boende för under 3.600 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Nu kan vi erbjuda en lägenhet utöver det normala, här har man inte sparat på något utan valt efter hjärtat istället för med plånboken. Hela bostadens skick lyser upp på ett sagolikt sätt och känslan av nyproduktion infinner sig direkt.

Nytt kök, nya vitvaror, nytt badrum, nya golv, nya innerdörrar, nya dörrkarmar, nya golvlister, nya kontakter, nya strömbrytare, nya bredspacklade innerväggar och alla tak är renoverade där en del är sänkta med infällda downlights.
Allt material och renovering är från 2016, nyare blir det inte!

I samband med renoveringen har man också öppnat upp lägenhetens planlösning som gör den ännu mer tilltalande. Bostadens planlösning är genomgående med fönster åt två håll, dessa 2:or är de mest eftertraktade i området p.g.a det bättre ljusinsläpp man erbjuds här samt har denna lägenhet ingen insyn från något håll.

En lägenhet för den kräsne som bara vill kunna flytta in i något nytt och fint...

Först möts vi av en säkerhetsdörr och därefter stiger vi in i en öppen ljus och tilltalande hall som ger god plats för avhängning samt förvaring. På golvet ligger ett mörkt vackert klinkersgolv som sedan löper hela vägen ut i köket. Vita väggar och nersänkt tak med belysning samt ett vackert ljusinsläpp tack vare den nya uppöppnade planlösningen.

Därefter har vi köket på den vänstra sidan som är ett riktigt drömkök, här vill man garanterat laga sin mat...
Vit köksinredning och bänkskiva till samma fina golv som i hallen. Ovanför bänkskivan har man valt ett snyggt tegelliknande väggkakel som skiftar i färg med den smarta underskåpsbelyningen man fällt in. Man har även sänkt ner taket här med infällda och behagliga downlights.

Vägg i vägg med köket har vi sovrummet som är bra i storlek och sväljer utan problem både dubbelsäng, sängbord, gaderober m.m. Rummet har nytt parkettgolv, ny dörr och nya bredspacklade väggar som går i vitt. Ett fint och behagligt sovrum...

Mellan sovrum och vardagsrum i hallen finner vi badrummet som är helt underbart. Nytt fräsch och med vackra material samt fina färgkombinationer. Badrummet erbjuder dusch och har en bra yta, ett badrum man skall uppleva på plats.

Sist har vi vardagsrummet som är bra tilltaget i yta samt erbjuds man här både burspråk och en skön balkong att kunna koppla av på efter vardagens stress. Rummet har ny vacker parkett till ljusa renoverade innerväggar och tak.

Kort och gott är detta en bostad man skall gå och titta på, fina bilder men ännu finare i verkligheten.
Här får man också fin innergårdsmiljö med väl underhållna fastigheter samt en äldre och stabil Hsb- certifierad förening som sköter om sina fastigheter på ett föredömligt sätt. Låg avgift och en låg total boendekostnad är ju också något som lockar...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusiva lån och avgift ca 3.585 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Eriksfält / Söderkulla

Eriksfält är ett bostadsområde i stadsdelen Fosie, Malmö. Eriksfält ligger mellan Trelleborgsvägen och Munkhättegatan, söder om Eriksfältsgatan. Området består av villor och radhus, många från början av 1900-talet. Heliga Trefaldighetskyrkan ligger vid Eriksfältsvägen och en liten bit längre söderut vid Trelleborgsvägen finns Malmö vandrarhem.

Söderkulla ligger vid Trelleborgsvägen och Inre ringvägen. Munkhättegatan delar av Söderkulla i två delområden, Västra Söderkulla och Östra Söderkulla. Båda delarna består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960-talet. Flera matbutiker finns i området.

I Västra Söderkulla finns Söderkullaskolan (F-9), med ca 1000 elever, och Söderkulla förskola. I Östra Söderkulla finns Tornfalkens förskola, med 6 avdelningar.

Källa - Wikipedia