Topprenoverad pärla!

  • Slättängsgatan 29 C
  • Lomma
  • , Lomma

Med kärlek har denna genomgående och luftiga bostad renoverats - här har inget lämnats åt slumpen, och det märks! Lysande planlösning och stor inglasad balkong i solsäkert söderläge. Välskött förening och ett utmärkt läge med närhet till all tänkbar service och kommunikationer, strand och granne med rekreationsområde. Kan det bli bättre? Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

På våning tre finner vi denna väldisponerade 3:a där klass och stil är ledorden. Här lever man i lugn och harmoni med ett av Lommas fantastiska rekreationsområden som granne samtidigt som man har all bekvämlighet samhället har att erbjuda runt knuten.

Hall: Innanför säkerhetsdörren öppnar den smart planerade hallen upp mot resten av bostaden. Hallen kan ses som bostadens nav då den sammanbinder övriga rum med varandra på ett trevligt vis. Här finns det gott om plats för avhängning och förvaring i form av fyra stora garderober med överskåp. Väggarna är vita och släta, som i resten av bostaden, vilket ger ett mycket sobert intryck. Vid avhängningen ligger ett ljust och praktiskt klinkergolv, vilket övergår i ett fantastiskt vackert skeppsgolv i ek från Juncker. Detta följer obrutet med in i både kök och vardagsrum och skapar en härlig enhetlighet och ett skönt flöde. 
Det finns även en stor klädkammare som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter. Nuvarande ägare har här satt in ett mycket effektivt förvaringgsystem som slukar allt och lite till! Detta kommer nuvarande ägare att ta med sig om inget annat överenskommes.

Badrum: Smakfullt renoverat med väggar helkaklade i klassiskt vitt med en snygg rand i grå mosaik och på golvet ligger grå klinker. Utrustningen består av badkar, handfat med underskåp, spegel, överskåp samt toalettstol. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Tvättrum/gästtoalett: Här har man för bekvämlighet installerat tvättmaskin (Electrolux). Det finns även gott om förvaringslösningar samt ett handfat. Väggarna är fräscht vita och på golvet ligger klinker.

Kök: Köket, som är mycket smakfullt renoverat, är stort och rymligt med en öppen planlösning mellan matsplats och arbetsplats. Stora fönster ger ett härligt ljus. Här får man utan vidare plats för 8-10 personer runt middagsbordet. Skåpsinredningen, som är från 2015 och stilren, är vit och massiv och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Bänkskivan är i massiv ek och ovan arbetsytorna, som är generösa, sitter ett matchande kakel. Utrustningen består av hel kyl( Bosch), hel frys (Bosch), spishäll (Whirlpool), varmluftsugn (Whirlpool), spisfläkt (Whirlpool), inbyggd mikrovågsugn (Whirlpool) samt diskmaskin (Whirlpool). Väggarna är vita som i övriga bostaden och på golvet ligger samma vackra skeppsgolv som följt med från hallen.

Vardagsrum: Stort och luftigt sällskapsrum som med generösa fönsterpartier får ett härligt ljusinsläpp vilket ytterligare bidrar till en skön rymd. Det finns gott om plats för både den större soffgruppen och ytterligare möblemang. På golvet ligger samma vackra skeppsgolv som återfinns i hall och kök och snygga stuckaturer har satts upp och ger ett elegant intryck. 

Sovrum 1: Ljust och fräscht mindre sovrum med slipad och lackad stavparkett i original. Här finns en av utgångarna till den stora inglasade balkongen. 

Sovrum 2: Rofyllt och trivsamt rum som även det har slipad stavparkett och vita bredspacklade väggar. Det finns gott om plats för både dubbelsäng och ytterligare möblemang. Nuvarande ägare har satt upp en vägg för att göra sig en liten kontorsdel i rummet. Denna kan lätt plockas ned, för den som så önskar, utan att göra åverkan på underliggande golv. Även här finns en utgång till balkongen.

Balkong: Räknas ju i egentlig mening inte som ett rum, men mars-oktober är det precis vad denna stora och inglasade balkong är- ett stort extrarum! Här kan man i solsäkert söderläge njuta av årstidernas växlingar med utsikt över föreningens trivsamma och välskötta innergård. Ett snyggt och praktiskt trägolv är inlagt och bidrar till mysfaktorn. En lisa för själen! 

Detta är kort och gott en fantastisk bostad att längta hem till! Det smakfullt totalrenoverade skicket gör att man bara kan flytta rakt in. Varmt välkomna hem!

Lomma

Utmärkande för Lomma kommun är bland annat höga boendekvaliteter och den nära kontakten med Öresund som erbjuder fina möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vidsträckta sandstränder ger ett fantastiskt mervärde. 
Lomma kommun är Sveriges bästa skolkommun enligt Handelskammarens skolrankning 2014.
Kommunen gränsar till Malmö stad, Burlövs, Staffanstorps, Lunds och Kävlinge kommuner. Motorväg mot Malmö och 100-väg mot Lund ger möjlighet till snabba transporter. Körtiden till Malmö från kommunens olika delar är ca 15-20 minuter. Kollektivtrafiken är väl utbyggd med täta bussförbindelser tilll Malmö och Lund. Det finns även planer för Pågatåg i kommunen.