Totalrenoverad 2:a med bevarad 30-tals charm!

  • Falsterbogatan 22 A
  • Folkets park / S:t Knuts torg
  • , Malmö

Lägenheten är belägen på lugn sidogata med direkt närhet till Folkets park, Möllevången, S:t knuts torg och på kort gångavstånd ligger Triangelstationen samt Malmö centrum. Högt till tak, fiskbensparkett, furubrädsgolv samt en smart och tilltänkt planlösning. Bostaden visas upp i ett enastående och mycket gott skick. Obs! Den totala boendekostnaden inklusive lån och avgift blir här under 4.500 kr i månaden. Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till populära och centralt belägna Falsterbogatan!

Nu erbjuder vi en riktig liten pärla till bostad fördelad på två rum och kök. Lägenheten har genomgående vackra originalgolv som är upprenoverade till bredspacklade vita väggar samt högt till tak som även dem är renoverade och nymålade.

Nytt kök och badrum samt en uppöppnad och trevlig planlösning får man här, det finns även gott om garderober och mycket av den gamla 30-tals charmen är bevarad och intakt så känslan blir bara så bra, så bra, så bra...

Lägenheten har också ett utmärkt läge med närhet till både Malmö folkpark, den nya Triangelstationen, S:t Knuts torg, Södervärns busstorg, Nobeltorget samt Möllevången med alla dess restaranger och den populära torghandeln.

Väl innanför dörren blir man både imponerad och glad, ljuset bokstavligen fångar en ögonaböj och man känner sig hemma direkt...

Från hallen har man access till hela lägenheten och på golvet ligger det fin fiskbensparkett till vita bredspacklade väggar.
Obs! lägenheten har en installerad säkerhetsdörr som bidrar till en större trygghet och lägre hemförsäkringskostnad...

Sovrummet är bra tilltaget i yta och här har man byggt in en smart garderobsvägg från golv till tak med skjutdörrssystem, rummet vetter mot den fina innergården så lugnt och skönt när det väl är läggdags. På golv ligger original furubrädsgolv som är vitmålat till renoverade väggar och tak i vitt, fräscht och snyggt!

Tillbaka ut i hallen finner vi en bra garderob som ger plats åt förvaring, därefter kommer badrummet som är helkaklat och går i ljusa färger. Badrummet erbjuder dusch med glasvägg samt vägghängd toalettstol, klemod och snygga detaljer.

Vidare kommer vi ut i vardagsrummet som verkligen bjuder på sig själv med sitt fina ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt det vackert fisbensmönstrade parkettgolvet, takhöjden, lampstuckaturerena och de öppna ytorna. Detta tillsammans bildar en fin harmoni av rymd, volym, karaktär och mängder av charm.

Från rummet direkt åt höger har man sen ett integrerat och nytt kök som blivit likt pricken över i:et, här har man verkligen tänkt till innan man gått till verket och slutresultatet har blivit en unik helhet. Bättre än så här blir det inte...

Köket består utav Bänksivor i massivt träd, inredning och luckor i vitt samt kyl, frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Framför köket har man en bra matplats för upp till fyra personer.

Lägenheten totalrenoverades 2015 och man har gått över i princip allt så som golv, väggar, tak, kontakter, strömbrytare, ombyggnad av nytt kök, nya vitvaror, ny el i hela lägenheten, nytt garderobssystem, ny säkerhetsdörr, ny planlösning från att tidigare ha varit en stor etta till nu en väldisponerad och trevlig tvårummare.

I föreningen har man en gemensam fin innergård för umgänge, grill eller möjlighet att bara kunna koppla av. Man har också en stor bra gemensam tvättstuga i källaren och eget förråd till varje lägenhet.
Föreningen äger sin mark och detta är ju något som fler och fler köpare prioriterar i dagsläget, många föreningar i området har fortfarande tomträttsavtal och det kan ju bli mycket kostsamt på sikt med de ständigt ökande tomtpriserna.

En lägenhet man skall gå och titta på, allt i toppskick samtidigt som man får en låg totalkostnad och ett perfekt läge...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 4.475 kr netto.

Varm välkomna på visning!

Folkets park / S:t Knuts torg

Välkomna till Området runt Malmö folkpark & S:t Knut!

Området runt Folkets park och S:t Knuts torg har alltid varit populärt bland framför allt den yngre generationen som trivs med ha närhet till det mesta och dessutom ha det inom gångavstånd.

Prisbilden i området är också fortfarande humant och många bostadsrättsföreningar i detta område besitter en god och mycket sund ekonomi.

Området anses mer och mer centralt för varje år som går i takt med att Malmö ( den lilla staden ) växer till det större hela tiden.