Totalrenoverad 4:a intill Stadionparken med hiss!

  • Stadiongatan 51 B
  • Stadionparken / Solbacken
  • , Malmö

OBS! Nytt pris från 2020-01-22. Fantastisk våning med öppen och fin planlösning i bästa tänkbara skick erbjuds man här. Hiss direkt från markplan och en stor balkong mot grönskande innergård. Äldre stabil förening med låga avgifter är ytterligare argument som lockar! Ett drömboende... Välkomna!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Solbacken och Stadionparken!

Obs! Nersatt i pris med 100.000 kr fr.o.m 2020-01-23 p.g.a att säljaren vill ha ett snabbt avslut, så ring och boka in er på visningen!
Ett gyllene tillfälle att kunna göra en strålande affär!

Ett boende för under 5.400 kr i månaden inklusive lån, avgift, bredband och IP-telefoni...

Nu kan vi erbjuda en av de bästa fyrorna i området, kanske den allra bästa!
En våning med mängder utav fördelar så som stabil Hsb förening, låga avgifter, välskött inhägnad och prunkande innergårdsmiljö, hiss från markplan, möjlighet till garage och p-plats, närhet till butiker, shopping och god kommunikation.

Bostaden har en öppen och tilltalande planlösning med ett slående ljusinsläpp från båda håll. Våningen har nyligen genomgått en omfattande renovering varvid man ändrat i planlösningen och byggt om med nytt nytt kök, golv, innerdörrar, karmar, lister, strömbrytare, kontakter, innerväggar, tak med mera...

Våningen fördelar sig på tre sovrum samt ett stort vardagsrum som är öppet mot kök och ett fint badrum med dusch. Våningen har också en stor klädkammare från hall och en generös balkong mot den fina innergården.

Välkomna in!
Hall med säkerhetsdörr och ett snyggt svart klinkersgolv till ljusa renoverade innerväggar samt nersänkt tak med snyggt infällda downlights. Från hallen har man först en stor smart klädkammare som sväljer mängder i förvaring, praktiskt!

Hallen öppnar sen upp sig i ett stort halvrum som ger access till våningens alla rum. Här har man också sänkt tak med infällda downlights och vacker trestavsparkett till bredspacklade vita innerväggar. Till höger i våningen har man först det fina vardagsrummet som bjuder på ett magnifikt ljusinsläpp och öppna ytor. Här har man byggt om originalplanlösningen så det bara känns så rätt, så rätt!

Öppet mot köksdelen och som avslutning innan balkongen har man byggt till ett arbetsrum / kontor som måste uppskattas enormt, rummet har snygg trestavsparkett som löper in utan trösklar från rummet och väggarna är renoverade i vitt.

Köket är som en dröm, gott om skåp och förvaring samt all tänkbar bekvämlighet vad gäller vitvaror, arbetsytor och placeringar. Köksinredning och väggkakel i vitt till gråmelerade bänkskivor. Mellan kök och rum har man byggt till en stilren köksö som ger smart avdelning samt ytterligare skåpsförvaring och liten matplats för två. Ovanför köksön har man också byggt in en dimbar ljusramp i tak med infällda downlights för en mer behaglig och vacker belysning.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför. Ett kök man kommer att älska...

Balkongen är ca 10 kvm stor och ligger skönt mot den gröna innergården, dessutom bjuds man här på en magnifik utsikt.

Mellan balkongen och vardagsrummet har man det lilla sovrummet som lämpar sig perfekt som arbetsrum, gästrum eller ett barnrum. Fönster mot gården med fin utsikt samt ny parkett till vita renoverade innerväggar.

På den andra sidan av våningen har man först badrummet som har en bra yta och är helkaklat i varma mjuka färgval. Badrummet erbjuder dusch med vikbar glasvägg samt handdukstork, kommod med underskåp samt spegelskåp ovan.
Ett badrum man kommer att tycka om... 

Sist har man två rejäla sovrum som är ca 14 kvm i storlek så gott om plats för det stora sovrumsmöblemanget i båda och här har man vacker ekparkett till renoverade innerväggar i vitt samt renoverade innertak med nya innerdörrar.
Lägenheten har tidigare varit en stor trea som man nu byggt om till en perfekt balanserad fyra.

Sammanfattningsvis får man här en våning med mängder utav fördelar så som ett fantastiskt skick, öppen och unik planlösning, sagolikt ljusinsläpp, låg avgift, hiss från markplan, högt upp i fastigheten med vacker utsikt, stor balkong, äldre Hsb förening med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och innergårdar, inhägnat tryggt område, möjlighet till garage och p-plats samt en fin lekplats intill.

Dessutom erbjuds man en perfekt kommunikation på området vad gäller buss samt enkelheten att ta sig ut från Malmö med bil via den inre Ringvägen. Det fina Stadionområdet, Pildammsparken och Mobilia Köpcentra ligger också i ens direkta närhet...

En våning men skall besöka om man är på jakt efter ett riktigt bra boende...
Här är det bara att sätta möblerna på plats och kunna flytta in!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.395 kr netto.
Obs! Bredband och IP-telefoni ingår i uträkningen ovan...

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Stadionparken / Solbacken

Välkommen till Stadionparken / Solbacken!

Stadionparken ligger intill Malmö Mässhallar och den nya Swedbank arenan. Ett lugnt och grönt område mitt i centrala Malmö som erbjuder bästa tänkbara kommunikation

Härifrån har man också direkt närhet till Pildammarna, Mobilia köpcentra och Malmös faciliteter.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.