Totalrenoverad 4:a intill villorna vid Solbacken!

  • Dammfrivägen 48B
  • Solbacken / Dammfri
  • , Malmö

Toppskick och välplanerade kvadratmetrar erbjuds man här. Inglasad balkong, två franska balkonger, hiss från markplan, fin innergårdsmiljö, välskött och stabil förening som bådar för låga avgifter. Kort och gott ett boende med mersmak... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkommen till Solbacken och Dammfrivägen!

Obs! Ett toppboende för under 6.400 kr i total månadskostnad,...

Nu kan vi presentera en av de finare lägenheterna i detta område. Hela våningen har nyligen genomgått en totalrenovering vad innebär att allt är nytt från golv till tak, bara att flytta rakt in och sätta möblerna på sin plats.
Här har man inte snålat vad gäller omfattning av renoveringen och omsorgen på materialval. Nya golv i hela våningen, renoverade innertak, bredspacklade väggar i alla rum, nya lister, kontakter, strömbrytare, innerdörrar, dörrkarmar, nytt badrum, ny gästtoalett, nytt kök, vitvaror, inredning m.m, m.m.

En lägenhet för den kräsne, och för den som bara vill kunna flytta utan att behöva göra ett enda penseldrag...

Dessutom erbjuds man här en oemotståndligt ljus bostad som är belägen på helgavel med fönster i tre väderstreck, hiss ifrån markplan, möjlighet till garage och p-plats via föreningen, fin innergårdsmiljö, stor inglasad balkong mot gården, fransk balkong från två utav sovrummen, två toaletter, stor walk in closet, säkerhetsdörr och mycket mer.

Våningen är belägen i sista huset med utsikt över Solbackens villaområde och på bra avstånd från de större vägarna så lugnet är perfekt när man vill koppla av eller när det är dags att gå i säng, samtidigt som man har nära till både centrum, parker och förträfflig kommunikation.

Sist men inte minst bor man här en äldre certifierad Hsb förening som ståtar med en fantastisk ekonomi, det bådar för låga avgifter, välskötta hus, innergårdar m.m.

Väl innanför dörren bemöts vi av en öppen fin hall som erbjuder bra avhängningsplats och goda förvaringsmöjligheter. Hallen ger access till en stor walk in closet och till den fina gästtoaletten. Här har man sänkt taket och fällt in spotlights till snygg parkett på golv som löper utan trösklar längs med hela bostaden, stilrent och enhetligt.
Väggarna är bredspacklade och vitmålade till renoverat innertak.

Gästtoaletten är helkaklad samt påkostad vad gäller materialval till vackra färgsättningar. Taket är sänkt även här och man har fällt in snygg downlights belysning som går att dimma upp och ner för eget tycke.

Våningen svänger sen av till höger där vi finner köket som går i svart och vitt, detta är ett kök man kommer att tycka om...
Smart planlösning som ger en fin matplats för 4-6 personer. Köksinredning i vitt, bänkskiva i vitt till integrerade vitvaror så som kyl, frys, diskmaskin. Fläkt och inbyggd ugn samt micro i rostfritt. Snygg kakel ovan bänkskivan i svart grå ton och nersänkt tak med spotlightsbelysning även här. Vacker parkett på golv till vita bredspacklade vägger.

Sen har vi Badrummet som är nytt, helkaklat i snygga materialval och fina färgval. Badrummet erbjuder dusch med glasdörrar och här har man också sänkt taket samt fällt in praktisk downlightsbelysning med dimmerfunktion. Ett badrum man bara måste tycka om,...

Sen kommer tre fina sovrum som samtliga har ny parkett, vita bredspacklade väggar, fint ljusinsläpp och bra i storlek. De två mittersta sovrummen erbjuder även fransk balkong så man kan öppna upp.

Sist har vi vardagsrummet som är bra tilltaget i storlek och ger ett förträffligt ljusinsläpp tack vare de stota fönsterpartierna längs med hela väggsidan. Här har man också utgång till den fina balkongen som löper utanför hela rummet med utsikt mot innergården. Vardagsrummet har ny vacker parkett på golv till bredspacklade vita väggar, ett rum med fin karaktär.
Balkongen är inglasad och ger plats för många gäster, typ en varm sommarkväll man föredrar att sitta ute.

Kort sammanfattning:

En våning för den kräsne som man bör gå och titta på...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 6.350 kr netto.

Först till kvarn!

Solbacken / Dammfri

Välkommen till Solbacken / Dammfri!

Solbacken är ett bostadsområde i Västra malmö
Området ligger mellan John Ericssons väg, Lorensborgsvägen, Stadiongatan och Bellevuevägen.
Solbacken är kanske Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Längs Bellevuevägen och de närliggande kvarteren finns flera större sekelskiftsvillor i jugendstil. Inne i området längs Marieholmsvägen och anslutande tvärgator finns ett antal välbevarade funkis och egnahemvillor. Längs John Ericssons väg finns även flerfamiljhus och kontorsfastigheter, de så kallade ABC-husen. Området hette förr Vångkarlevången. Här bodde vångkarlen, som hade till uppgift att ta hand om den boskap som tillhörde stadens invånare.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.