Totalrenoverad 4:a vid Stadionparken!

  • Stadiongatan 51 B
  • Stadionparken / Solbacken
  • , Malmö

Stor öppen och fin planlösning med bästa tänkbara skick erbjuds man här. Hiss från markplan och en stor balkong mot grönskande innergård. Stabil förening med låga avgifter och välskötta fastigheter är annat som lockar... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Solbacken och Stadionparken!

Obs! Ett boende för under 5.200 kr i månaden inklusive lån, avgift, bredband och IP-telefoni...

Nu kan vi erbjuda en av de finare fyrorna i området, här har man verkligen mängder utav fördelar så som stabil Hsb förening med låga avgifter, välskötta grönskande innergårdar, hiss från markplan, möjlighet till garage och p-plats, tryggt inhägnat område, närhet till butiker, shopping och god kommunikation.

Våningen har en öppen och tilltalande planlösning med ett förträffligt ljusinsläpp från båda håll. Nytt kök, nya golv, nya innerdörrar, nya karmar, nya lister, nya strömbrytare, nya kontakter, nya bredspacklade innerväggar och tak.

Våningen fördelar sig på två stora sovrum och ett mindre samt ett stort vardagsrum som är öppet mot kök och ett fint badrum med dusch. Våningen har också en stor walk in closet från hall och en generös balkong mot den fina innergården.

Välkommen in!
Hall med säkerhetsdörr och ett snyggt svart klinkersgolv till ljusa renoverade innerväggar samt nersänkt tak med infällda spotlights. Från hallen har man först en stor smart walk in closet som sväljer mängder i förvaring, praktiskt!

Hallen öppnar sen upp sig i ett stort halvrum som ger access till våningens alla rum. Här har man också sänkt tak med infällda spotlights och nyinlagd trestavsparkett till bredspacklade vita innerväggar. Till höger i våningen har man först det fina vardagsrummet som bjuder på ett magnifikt ljusinsläpp och öppna ytor. Här har man byggt om originalplanlösningen så det bara känns så rätt, så rätt!

Öppet mot köksdelen och som avslutning innan balkongen har man byggt till ett arbetsrum / kontor som måste uppskattas enormt, rummet har snygg trestavsparkett som löper utan trösklar mot köksdelen och väggarna är renoverade i vitt.

Köket är som en dröm, gott om skåp och förvaring samt all tänkbar bekvämlighet vad gäller hög standard, vitvaror, arbetsytor och placeringar. Köksinredning och väggkakel i vitt till gråmelerade bänkskivor. Mellan kök och rum har man byggt till en stilren köksö som ger en smart avdelning samt ytterligare skåpsförvaring. Ovanför köksön har man också byggt in en ljusramp i tak med infällda spotlights för en mer behaglig belysning som går att dimma.

Balkongen är ca 10 kvm stor och ligger skönt mot den gröna innergården, dessutom bjuds man här på en magnifik utsikt.

Mellan balkongen och vardagsrummet har man det lilla sovrummet som lämpar sig perfekt som arbetsrum, gästrum eller ett barnrum. Fönster mot gården med fin utsikt samt ny parkett till vita renoverade innerväggar.

På den andra sidan av våningen har man först badrummet som har en bra yta och är helkaklat i varma mjuka färgval. Badrummet erbjuder dusch med glasvägg samt handukstork. 

Sen har man två rejäla sovrum som är likstora på ca 14 kvm, så gott om plats för det stora sovrumsmöblemanget i båda och här har man nyinlagd ekparkett till renoverade innerväggar i vitt samt renoverade innertak, dörrar, karmar m.m.Lägenheten har tidigare varit en stor trea som man nu byggt om till en perfekt balanserad fyra.

Sammanfattningsvis får man här en våning med mängder utav fördelar så som ett fantastiskt skick, en öppen och unik planlösning, ett sagolikt ljusinsläpp, låg avgift under 4.000 kr i månaden, hiss från markplan, högt upp i fastigheten, stor balkong med utsikt, Hsb förening med mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och innergårdar som är inhägnade för bästa trygghet, möjlighet till garage och p-plats, grön och fin omgivningsmiljö, bra lekplats intill, god kommunikation vad gäller buss samt enkelheten att ta sig ut från Malmö, Pildammarna och Stadionområdet intill, närhet till livsmedelsaffärer, shopping och centrum. 

En våning men skall besöka om man är på jakt efter ett riktigt bra boende...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 5.150 kr netto.Obs! Bredband och IP-telefono ingår i uträkningen ovan...

Välkomna på visning!

Stadionparken / Solbacken

Välkommen till Stadionparken / Solbacken!

Stadionparken ligger intill Malmö Mässhallar och den nya Swedbank arenan. Ett lugnt och grönt område mitt i centrala Malmö som erbjuder bästa tänkbara kommunikation

Härifrån har man också direkt närhet till Pildammarna, Mobilia köpcentra och Malmös faciliteter.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.