Totalrenoverad charmig 3:a vid Nobeltorget!

  • Nobelvägen 117 A
  • Sorgenfri / Nobeltorget
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett drömboende med perfekt läge vid Sorgenfri intill Nobeltorget. Allt är renoverat varsamt varvid man bibehållit så mycket som möjligt av den befintliga 30-tals charmen... En äkta och central pärla!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Sorgenfri och Nobeltorget!

Obs! Ett charmigt samt smakfullt boende för mindre än 3.400 kr i månaden inklusive lån och avgift...

Centralt belägen intill Västra Sorgenfri finner ni detta drömboende. Byggår 1937 med mycket bevarad charm så som originalmålningar i trapphusen, takhöjd med lampstuckaturer, furubrädsgolv, fiskbensparkett med mera, med mera...

Allt i bostaden är renoverat med omsorg och man har bevarat den fina 30-tals charmen på ett exemplariskt sätt.

Lägenheten är belägen i en mycket stabil förening som äger sin mark och erbjuder låga avgifter!

Välkommen in!
Först en trivsam hall som har renoverade innerväggar i vitt till vacker fiskbensmönstrad parkett på golv. Golven i hela bostaden är i original från 30-talet, renoverade och vitbehandlade så intrycket blir ljust och tilltalande direkt...
Från hallen har man access till bostadens alla rum och här finns även en bra garderob för avhängning.

Första rum på den högra sidan är vardagsrum och kök som har en öppen och luftig planlösning. Rummet ger bra med plats för Tv och soffhörnan samt matrumsmöblemanget. På golv ligger vacker parkett och väggarna är vita. De stora fönsterpartierna bådar för optimalt med ljusinsläpp och här kan man inget annat än att trivas...

Köket är smart infällt direkt till vänster innan rummet och ger bra med plats för matbord med mera. Köksinredning i vacker grå ton samt bänksiva i massiv ek. Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt ovan.
Ett vackert och mycket inbjudande kök!

Nästa rum är badrummet som är helkaklat i fräscha materialval, väggarna i vitt och golvet går i svart och vitt. Badrummet erbjuder dusch, wc, komod med underskåp och spegel samt belysning ovanför. Ett badrum att tycka om...

Vidare har vi första sovrummet som är stort och ljust med gott om plats för dubbelsäng och allt annat man kan vilja ha i sitt vilorum. Stora fina fönsterpartier även här så maximalt med ljusinflöde som bidrar till högre trivsel. Rummet har renoverade innerväggar till vacker originalparkett på golv. Ett skönt och trivsamt vilorum!

Nästa sovrum är något mindre och även här har man ett slående ljusinsläpp, vackert furubrädsgolv, renoverade innerväggar i vitt och charmiga detaljer så som i övriga lägenheten med breda golvlister, högt till tak, innerdörrar i original, fönsterkarmar i originalsten med mera, med mera...

En bostad man skall ta sig tid att gå och titta på, här kommer man möta kärlek vid första ögonkastet...
Nytt kök, nytt badrum, renoverade originaldetaljer så som golv, väggar, innerdörrar, kontakter, strömbrytare m.m.
Lägenheten var innan renoveringen en tvåa men är nu ombyggd till en fullt fungerande och kvadratsmart trea, lägenheten står fortfarande registrerad som en tvåa i föreningen.

Högst upp, fantastiskt ljus, mycket charm och inga grannar ovan är ju också starka argument för denna så fina lägenhet.

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 3.350 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Nobeltorget / Sorgenfri

Välkomna till Nobeltorget och Sorgenfri!

Nobeltorget / Sorgenfri är ett område som blivit mer och mer intressant för flertalet köpare, mycket p.g.a. det fortfarande fördelaktiga prisläge som råder i flertalet föreningar här.

Många av områdets Bostadsrättsföreningar har dessutom en förträffligt god ekonomi och sina fastigheter i mycket bra skick.

Nobeltorget har flera livsmedelsbutiker, kaféer, resturanger, småbutiker, tobaksaffärer m.m.

Tittar man på Malmös karta ser man också ganska snabbt att avståndet härifrån till centrum är kort och med cykel rör det sig om några minuter. Busskommunikationen på området anses som mycket god och via Nobeltorget tar man sig snabbt till vilket område man än väljer i vår lilla täta stad.

Smidigheten att snabbt kunna ta sig ut från Malmö via den inre ringvägen gör ju också detta område till ett självklart alternativ för många spekulanter som letar efter ett prisvärt och bra boende.

Ett centralt och bra läge mitt i Malmö!