Totalrenoverad drömvåning på Ribersborg!

  • Skvadronsgatan 8
  • Ribersborg
  • , Malmö

Högst upp i fastigheten med hiss och utsikt över Malmös takåsar hittar vi denna pärla till våning. Fantastisk lägenhet där allt är renoverat och en planlösning som bara känns så rätt. Ypperligt läge på Ribersborgsidan och närhet till både strand, bad, centrum och shopping... En våning för er som ställer lite högre krav på sitt boende!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Slottsstadens sjösida och Skvadronsgatan 8!

Nu kan vi presentera ett riktigt guldkorn på ett av Malmös bästa läge. Här har man närhet till både stranden, centrum och ett par av våra finaste parker.

Våningen har nyligen genomgått en stor och påkostad totalrenovering där man valt att bibehålla den gamla originalcharmen men ändå fått till en lyxig touch i kombination med allt det nya. En våning som fullständigt fångar en direkt man satt sin fot innanför entrén, och tro mig det blir bara bättre ju längre in man kommer i våningen.

Läget är bästa tänkbara med fin balkong och högst upp med hiss samt möjlighet till garage i huset.

Först en underbar och välkomnande hall som ger ett varmt och lyxigt intryck, från hallen har man tillgång till både klädkammare, skokammare och det fina badrummet. Hallen har ljusa väggar till svart granitklinkers på golv.

Badrummet ligger på den högra sidan och här erbjuds man härligt badkar och golv av marmor. Här har man även byggt in både tvättmaskin och torktumlare. Ett badrum att trivas i ....

Hallen öppnar sedan upp sig i ett stort möblerbart halvrum som ger access och tillgång till våningens alla utrymmen. Ljusa väggar till vacker fiskbensmönstrad ekparkett i original som är omslipad.

På den högra sidan har vi det stora sovrummet som verkligen bjuder på sig med härlig yta och ljusa väggar till vitlaserade trätiljor. Ett fint sovrum att kunna koppla av i...

Rakt fram från halvrummet kommer vi till det stora och luftiga vardagsrummet som på ena sidan har öppningen till matrummet och på den högra sidan finns balkongen. Rummet har renoverade ljusa väggar till Original fiskbensmöntrad ekparkett och en läcker balkong som avslutning i soligt söderläge.

Matrummet på andra sidan våningen har även det omslipad originalparkett till fina väggar. Matrummet är stort och erbjuder generös matplats för många middagsgäster. Ett härligt rum att hålla sina måltider i....

Från detta rum kommer vi sedan vidare till våningens severingsgång som leder oss ner till köket, på vägen har man ytterligare ett sovrum på den högra sidan. Serveringsgången har man renoverat upp totalt men i den stil som passar in till det resterande utav våningen. Bra med skåp och förvaring från Lidhults och vitlaserade trätiljor på golv.

Sovrummet här är något mindre i yta men bra planerat så fullt funktiondugligt som ett bra sovrum, gästrum eller arbetsrum. Rummet har ljusa väggar till vackra vitlaserade trätiljor på golv.

Innan vi kommer fram till köket har man ytterligare en öppning på vänstra sidan som går ut via halvrummet, läckert att man på detta vis kan ta sig runt våningen från alla håll...

Köket är inte vilket kök som helst, här har man lagt in mycket pengar för att få slutresultatet som man velat. Köket är i vitt och från Lidhults, bänkskiva i marmor och hela maskinparken från Miele förutom fläkten. Köket erbjuder en bra matplats och ett stort kallskafferi för extra förvaring. Ljusa väggar till vitlaserade trätiljor även här. Från köket har man också en ingång från trapphuset, och detta är garanterat ett kök man kommer att spendera mycket tid i...

Kort och gott är detta en våning man skall gå och titta på. Både skick, planlösning och läge måste tilltala många!
Ett gyllene tillfälle för den kräsne som ställer extra höga krav på sitt boende...

Välkomna på visning till ett riktigt drömboende!

Ribersborg / Slottsstaden

Ribersborg / Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken, som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Ribergsborgs strand ligger ca 500 meter från porten. I området finns all tänkbar service som restauranger, cafeér, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5.

Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola.
Ett bra val i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt även det ett bra alternaiv.