Totalrenoverad stor 3:a i Slottsstaden!

  • Regementsgatan 56 a
  • Slottsstaden / Kronprinsen
  • , Malmö

Här får man allt man kan önska sig så som härliga ytor med läcker planlösning och ett skick som fullständigt bländar en. Andra starka attribut är balkong, utsikt, hiss från markplan samt en mycket bra adress med närhet till både strand, centrum och shopping ... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kronprinsen och Slottsstaden!

Obs! En våning med totalkostnad för under 7.000 kr i månaden inklusive allt...

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva en drömvåning med bästa tänkbara adress i Slottsstaden med Kronprinsens köpcentra på andra sidan gatan. Här har man också närhet till stranden, parken och Malmö centrum med stort utbud av restauranger, kaféer, butiker med mera.

Här pratar vi om att bo bra, högt upp med fin utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp som bara måste upplevas på plats.

Hela lägenheten har genomgått en omfattande och mycket påkostad totalrenovering där man valt att byta ut i princip allt.
Läcker planlösning varvid man öppnat upp samliga kvadrtametrar på bästa sätt och känslan av att flytta in i ren och fräsch nyproduktion faller på ögonblickligen...

Väl innanför dörren bemöts vi först av en välkomnande och snygg hall där man byggt in en stor skjutdörrsgarderob med dörrar från golv till tak, smart, snyggt, tilltänkt och praktiskt.
Hallen ger bra plats för avhängning och har vackert parkettgolv till ljusa renoverade väggar.

Först har vi vardagsrummet som är stort och rejält med plats för både soffhörna samt ett större matrumsmöblemang. Rummet har också ny parkett till renoverade innerväggar som är ljusmålade och högt till tak. Ett härligt vardagsrum som känns både hemtrevligt samt lyxigt med den vackra planlösningen och det fina ljusinflödet. Från rummet har man också utgång till våningens balkong som bjuder på roingivande utsikt längs den pampiga Regementsgatan.

Från rummets högra sida kommer vi sen vidare till köket som även det är praktiskt, stilrent, snyggt och påkostat. Här har man valt en vit inredning med högblanka luckor till masiva bänkskivor i ek. På golv ligger samma fina parkett som i hall och i resterande av lägenheten. Helt nya vitvaror så som kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll, fläkt och väggkakel.
Köket har en bra matplats för gott och väl fyra personer.

Nästa rum är ett stort sovrum som ligger vägg i vägg med vardagsrummet och även detta rum har utgång till balkongen.Den nuvarande planlösningen är pampiga salongsdörrar mellan dessa två rum så här är den pefekta ytan för trevliga måltider när gästerna är på besök. Rummet är även pefekt som ett vackert sovrum, arbetsrum eller gästrum.
Här finns också en stor bra klädkammare samt vackert parkettgolv till renoverade väggar i vitt och högt till tak.

Sen kommer vi vidare till en liten hall som bjuder på ingång till både det andra sovrummet, badrummet samt plats för tvätt och klädvård.
Badrummet är snygt och tilltänkt med infällbara glasdörrar till duschen samt vackra färgval vad gäller kakel och klinkers.
Ett påkostat, elegant och mycket smakfullt badrum!

Sovrum 2 är stort och även här har man en inbyggd garderob som sväljer mycket i förvaring. Rummet bjuder på en vacker utsikt mot slottsparken och centrum samt ett fantastiskt ljusinsläpp, ett sovrum man bara måste tycka om...
Samma enhetliga snygga parkett på golv till vitmålade och renoverade innerväggar även här.

Sammanfattningsvis är detta en våning man skall titta på om man vill bo både stilfullt, elegant och lyxigt med en mycket stark adress samt ha närhet till både strand, bad, centrum, butiker, shopping m.m.

En lägenhet för er som prioriterar och ställer höga krav på sitt boende...

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 75% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 6.933 kr netto.

Välkomna till en enastående och fantastisk våning!

Slottsstaden

Slottsstaden tillhör Malmös mest attraktiva områden. Här har ni allt inom räckhåll. Två av Malmös finaste parker, Slottsparken och Kungsparken samt den fina Rönneholmsparken som är populära bland malmöiterna att promenera eller motionera i. Man har även närhet till Ribergsborg och dess strand som ligger inom promenadavstånd. I området finns all tänkbar service som restauranger, caféer, shopping, sjukvård och två av Malmös mest välrenomerade skolor med årskurs 0-5. Dessa är Ribergsborgsskolan och Fridhemsskolan. För högre årskullar finns Slottsstadens skola. Ett bra alternativ i jakten på att hitta rätt område när man skall köpa ny bostad, tryggt, lugnt, kommunikationsvänligt och mycket populärt. Helt investeringsmässigt också ett bra alternativ.