Totalrenoverad stor 3:a på Gula Höja är nu till salu!

  • Västra Skrävlingevägen 88
  • Gula Höja
  • , Malmö

Helfräsch trerummare med bästa läge i det sista huset så fritt och helt utan insyn samt en gemensam välskött innergård på andra sidan. En bostad i ett absolut toppskick med öppen och mycket ljus planlösning... Bekvämt och smidigt att bara kunna flytta rakt in! Först till kvarn gäller här...

Rumsbeskrivning

Välkomna till omtyckta Gula Höja och Västra Skrävlingevägen!

Nu kan vi med stolthet visa upp ett av guldkornen på detta så populära område, kanske det allra finaste ?

Lägenheten har genomgått en omfattande renovering varvid man gått över allt och inte lämnat något ogjort, här är det bara att sätta sina möbler på plats och avnjuta sitt vackra hem. En bostad i ett ypperligt skick...

I samband med renoveringen har man öppnat upp planlösningen så ytan känns mycket större och man erbjuds här ett fantastiskt ljusinsläpp. All renovering är fackmannamässigt utförd under de senaste tre åren så som badrum, toalett, kök, golv, väggar, innerdörrar och tak. Papper och garanti finns på badrummet!

Lägenheten är belägen på våningsplan två och i det avslutande huset varvid man har fritt läge framför med skön utsikt samt helt utan insyn på detta håll.

En bostad som kommer att falla många i smak vad gäller läge, planlösning och skick!

Välkomna in!
Först en välkomnande hall som ger ett öppet och luftigt intryck, härifrån har man access till bostadens alla rum inklusive garderober och toaletter...

Hallen har ett vackert svart stengolv som sen löper vidare ut i det stora köket utan trösklar, enhetligt och snyggt!
Väggarna är vita och släta samt väller ljuset in från alla håll i denna så fina hall tack vare den upp öppnade planlösningen, läckert!

Första rum är köket och ett kök som garanterat kommer att tilltala många med den stora och öppna ytan, perfekt när man har det lite större sällskapet på middag...
Vacker inredning i vitt med inbyggda vitvaror och bänkskiva i svart till snyggt väggkakel ovanför.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och kolfiltersfläkt.
Ett kök att älska med en gigantisk matplats...

Nästa rum är badrummet som man här har förvandlat till en liten dröm i samband med renoveringen. Stort påkostat och elegant är en bra beskrivning.
Här finns stor vacker dusch med dubbla glasdörrar och infälld fondvägg i smakfullt kakelutförande samt vägghängd toalettstol med inkaklad praktisk hylla bakom. Här finns även handdukstork, kommod med underskåp samt vacker spegel med bakbelysning ovan och nersänkt innertak med läcker downlightsbelysning.
Ett badrum som kommer att falla många i smak...

Gästtoaletten är även den helrenoverad i smakfullt utförande och här finns wc, kommod med underskåp och spegelskåp ovan med underbelysning samt snyggt kakel på väggarna till svart klinkers på golv.

Mellan gästtoalett och sovrum har man en smart klädkammare som sväljer mängder i förvaring, här har man även förberett för tvättmaskin och torktumlare om man så önskar, praktiskt och smart!

Stora sovrummet har nytt golv till renoverade innerväggar i vitt och här har man fällt in en större skjutdörrsgarderob längs med hela den inre väggsidan, fint ljusinsläpp och bra yta finner vi här!
Ett bra tilltaget och skönt vilorum...

Nästa sovrum är även det bra i yta och rymmer både säng och mycket mer. Här finns också nytt golv till renoverade innerväggar och rummet bjuder på ett pampigt ljusinsläpp, ett trivsamt vilorum!

Sist har vi vardagsrummet som är stort och ljust med sina generösa fönsterpartier, här har man ekparkett i original på golv till ljusa och renoverade innerväggar. Ett härligt sällskapsrum med ett vackert ljusflöde.
Rummet avslutas med en sagolik balkong som är inglasad och utbyggd så plats finns och blir över...

Kort och gott får man här ett boende med fördelar i mängder så som den fina öppna planlösningen, det smakfulla skicket och med ett ypperligt läge helt fritt mot lummigt grönområde i sista huset...

Först till kvarn...

Vi ses på visningen!

Gula Höja

 Höja är ett område i stadsdelen Husie. Här finns både småhus och flerfamiljshus. Det ligger mellan Inre ringvägen och Agnesfridsvägen, norr om Amiralsgatan. 1967 bildades föreningen Gula Höja. Kort därefter påbörjades byggandet av lägenhetshusen och under hösten 1968 flyttade de första medlemmarna in i området. Området består till största delen av Riksbyggen-bostadsrättsföreningarna Gula Höja, Röda Höja och Vita Höja. På området finns Höjaskolan med klasser från förskola upp till högstadium. Runstyckets förskola och Västra Skrävlinge fritidshem finns också i området. Höja är ett välskött område med idrottsplats och närhet till det mesta såsom affärer, vårdcentral och busstationer. Härlig grönska med mycket fina innergårdar med lekplatser.