Trivsamt och rymligt med funktionellt källarplan!

  • Lingongatan 13
  • Lomma
  • , Lomma

Trevlig bostad belägen på bästa läge för barnfamiljen, med ett stenkast från förskola, fritids och skola utan väg att korsa! Rymlig källare med stora möjligheter. Insynsskyddad och lättskött atriumgård i perfekt söderläge. Bekvämt gångavstånd till Alnarpsparken. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Entréhall: Innanför ytterdörren, som nås via carporten, stiger vi in i en entréhall med gott om plats för både avhängning och förvaring i form av en garderob. På golvet ligger ekparkett, vilken följer med in i hallen och majoriteten av ovanvåningen vilket ger ett enhetligt intryck. Här finner vi även en gästtoalett.

Gästtoalett: Utrustat med wc-stol och handfat. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade.

Hall: En möblerbar hall. Med stora fönsterpartier i ljust söderläge får detta utrymme ett stort mervärde som en mysig plats för samvaro. På golvet ligger samma parkett som följt med från halllen och väggarna är målade.

Kök: Väl tilltaget kök med plats för 6-8 personer vid matplatsen. Inredningen är i björk och erbjuder gott om plats för förvaring i skåp och lådor. Utrustningen består av spis (behöver bytas ut), spisfläkt, kyl/frys och mindre diskmaskin. Här finner vi även nedgången till källaren samt en extra ingång.

Sovrum 1: Med plats för säng och ytterligare möblemang såsom skrivbord är detta ett bra rum för barn alt kontor. På golvet ligger ett vackert parkettgolv och väggarna är ljusa. Det finns bra med förvaringsmöjligheter i form av 3 integrerade garderober med överskåp.

Sovrum 2: Trivsamt vilorum med gott om plats för både dubbelsängen och ytterligare möblemang. Förvaringen löses i 3 integrerade garderober med överskåp. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade och har en fin fondvägg.

Sovrum 3: Ett bra sovrum som det är idag, med tapetserade väggar och parkettgolv. För den som vill finns det möjlighet att ta ner väggen för att ytterligare utöka vardagsrummets storlek. 

Badrum: Utrustat med duschkabin, handfat och överskåp samt wc-stol är detta badrum med halvkaklade väggar och våtrumsmatta. 

Vardagsrum: Stort och ljust sällskapsrum med vacker utsikt över den insynsskyddade atriumträdgården via stora fönsterpartier. Här finns det gott om plats för både soffmöblemanget och ett matsalsbord, för den som så önskar. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger parkett. 

Källare: 
I källaren finns det ett stort sällskapsrum, ytterligare ett stort och väl tilltaget utrymme, två bra förråd samt en tvättstuga.
Då det handlar om en källare får man inte juridiskt kalla detta för boyta, men det finns stora möjligheter att förverkliga drömmar här.
Att göra en stor "gillestuga" med ett stort umgängesrum samt ytterligare ett stort rum för diverse fix vore väl drömmen för tonårsfamiljen? 
I hela källarplan är det betong idag, vilket enklare möjliggör för den som önskar anlägga golvvärme och klinker för att skaffa sig ytterligare boyta.

Detta är kort och gott ett hem att längta till!

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning Lomma VINSTORP GA:2
fnr_120309049

Servitut

Avtalsservitut värmecentral mm, Last
12-IM1-69/14702 - 1, 1969-12-17

Avtalsservitut värmecentral mm, Förmån
12-IM1-69/13533 - 1

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, helårsbostad (220)
Byggnad, värde: 1 080 000 kr
Mark, värde: 1 045 000 kr
Summavärde: 2 125 000 kr

Taxeringsår: 2015
Byggår: 1969
Värdeår: 1969