Unik våning med havsutsikt och två balkonger!

  • Vimpelgatan 21
  • Västra Hamnen
  • , Malmö

Unik och genomgående våning med havsutsikt och två balkonger! I ett av Västra Hamnens läckraste hus, uppfört av arkitekt Mikael Wikeborg finns denna fantastiska våning som erbjuder ett boende med exklusiva materialval, bra planering och en havsutsikt utöver det vanliga! Välkommen till ert hem.

Rumsbeskrivning

Välkomna till Västra Hamnen och Vimpelgatan!

Nu ges ett unikt tillfälle att kunna förvärva denna representativa våning med en slående havsutsikt och ett läge som inte kan bli bättre - här bor man som en kunglighet i sitt slott.

Öppen läcker planlösning med exklusiva materialval från golv till tak, två balkonger, stort lyxigt badrum, smakfullt och stilrent kök, två fina sovrum utan insyn och ett sagolikt ljusinsläpp. Pampigt och mycket svårslaget...

Ett hem för livsnjutaren!

Välkommen in:
Läcker hall som öppnar upp hela våningen på ett förnämligt sätt. Ljust, luftigt och en stor portion karaktär möter vi här. Ljusa väggar och skjutdörrsgarderober med speglar skapar extra rymd och i garderoberna finns gott om plats för förvaring.

Direkt till höger finner vi köket där golvet pryds av ett stilfullt oljat bambugolv, vilket fortsatt flyter fram genom hela bostaden och skapar en härlig enhetlighet. Den eleganta köksinteriören i vitt och rostfritt är centralt placerad i våningen, och kan förutom smakfulla ytskikt erbjuda en gedigen maskinpark i rostfritt och en lockande fri utsikt över havet. Utrustningen består av integrerad kyl/frys  med ismaskin (Siemens), mikrovågsugn (Siemens), ugn (Siemens), spishäll (Siemens) och fläkt (Franke) som pricken över finns även inbyggd espressobryggare.. I direkt anslutning till köket placeras med fördel ett middagsbord som gjort för bjudningar utan att för den skull göra avkall på rummets luftiga känsla.

Köket binds samman med ett prakfullt sällskapsrum med gigantiska fönsterpartier och balkong med helglasade och vikbara balkongdörrar. Dessa ger ett fantastiskt ljusinsläpp och förstärker känslan av rymd i rummet. Fri utsikt ut mot havet och inget som stör. Rummet är en fröjd för både öga och själ, ett enormt tilltalande och trivsamt sällskapsrum.

Från vardagsrummet når vi ett av sovrummen som även det har fönster och utsikt mot havet. Även här finns skjutdörrsgarderober, väggarna är ljusa med fondvägg och golvet är även här i oljad bambu - snyggt och stilrent!

Det spatiösa badrummet är helkaklat och erbjuder egen klädvårdsavdelning i form av tvättmaskin, torktumlare och klädskåp. Övrig inredning består av wc-stol, duschhörna med vikbara glasdörrar samt kommod och vägghängt skåp för optimal förvaring. Ett badrum som gör bestyren till ett rent nöje!

Vidare in i lägenheten finner vi det något mindre sovrummet som ståtar med något så lyxigt som en egen balkong i perfekt söderläge. Här kan man njuta av utsikten mot föreningens vackra innergård samt  Malmös egen stoltet, Turning Torso.

Ett hem att njuta av!

Västra Hamnen

Välkommen till Västra Hamnen.

Västra Hamnen lockar besökare från hela Malmö och världen. Turning Torso, ritad av den spanske arkitekten Santiago Calatrava är en självklar attraktion med sin skruvade design och sina 190 meter över havet. Sundspromenaden har blivit ett av Malmöbornas favorittillhåll sommartid och Djuphavsbadet har tagit över en del av Ribersborgsstrandens popularitet. I Stapelbäddsparken möts skateboardentusiaster och Dockan har blivit en marina för fritidsbåtar.Idag rymmer Västra Hamnen många olika funktioner och verksamheter. Varvsarbetare har ersatts av studenter på Malmö Högskola och anställda inom bland annat nya media, miljöteknik och byggbolag. Målsättningen att bli ett nationellt exempel för hållbart stadsbyggande har uppnåtts och nu väntar nya utmaningar. Västra Hamnen är långt ifrån färdigutvecklat och det finns stor och potential att fortsätta utveckla området till en urban, naturnära och levande stadsdel med hög livskvalitet.