Unikt boende med två sköna uteplatser och låg avgift!

  • Kalkstensvägen 11
  • Limhamn
  • , Limhamn

Välkomna till Kalkstensvägen och ett fantastiskt livsstilsboende på Limhamn! Belägen i markplan med två uteplatser mot gröna och prunkande innergårdar, tilltalande och njutbart! Läget i huvudbyggnaden ligger i direkt anslutning till alla faciliteter såsom spa, lounge, gym, pooler etc som erbjuds i detta unika koncept. Här bor man i en stabil föreningen som både är obelånad och äger sin mark! Först till kvarn... Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Limhamn och Kalkstensvägen 11

Nu har vi glädjen att kunna presentera en fantastisk och välplanerad våning med bästa tänkbara läge i Brf Paviljongens huvudbyggnad vid vackra kalkstensvägen och Limhamns Kalkbrott.

Bostaden Ståtar med två rejäla uteplatser som vetter mot sagolika och välskötta innergårdar på båda sidor. Unikt för denna lägenhet blir den genomgående planlösningen som släpper in mängder utav ljus och här ges man en stor fördel i att kunna nyttja både morgonsolen från ena sidan och kvällssolen från den andra, ett riktigt drömboende för soldyrkarna!
Och på sommarhalvåret är det inte många meter ut till föreningens fantastiska poolområde...

Grönt lummigt och välskött är ju kännetecken för detta så omtyckta område, en liten oas i Limhamn! 

Ett ypperligt läget med allt tillgängligt ifrån en och samma byggnad så som garage, reception, gym, spa, restaurang, vinkällare, lounge, biograf, tvättstuga m.m.
Lägenheten är i ett perfekt skick och besitter en ljus öppen planlösning. Påkostat, elegant och trivsamt!

Ett boende som garanterat kommer att falla många i smak...

Välkomna in!
Först en snygg hall som har säkerhetsdörr och kamerakontakt till huvudingången nr 11 vid receptionen. Gedigen vacker klinkers på golv till ljusa innerväggar och downlightsbelysning via tak.

Från hall har man en stor klädkammare som sväljer mycket i förvaring samt finns det bra med plats för avhängning..

Därefter kommer våningens badrum som är stort och lyxigt med egen klädvårdsavdelning.
Badrummet är helkaklat i snygga och påkostade materialval. Här finns dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme, handdukstork, downlightsbelysning i tak, eluttag, kombinerad tvätt och torkmaskin, kommod, wc samt flertalet överskåp och underskåp.
Ett badrum att älska, här förvandlas bestyren till ett rent nöje!

Vidare kommer vi till det fina sovrummet på den andra sidan. Sovrummet är stort och ger bra med plats för säng och ytterligare möblemang, gedigen ekparkett på golv till ljusa innerväggar finner vi här. Det finns 4 rejäla garderober längs den inre väggsidan och härifrån har man utgång till den första uteplatsen. Uteplatsen är stor och rejäl med plats för mycket möblemang om man så önskar, en perfekt plats för frukosten.
Ett skönt och rejält vilorum...

Sen öppnar hela bostaden upp sig på ett enastående sätt med sköna ytor mellan rum och kök som blir till ett. Stor matplats mellan kök och vardagsrum samt har man här också två utgångar till den trivsamma uteplatsen mot innergården. Vacker trestavsparkett i ek till ljusa innerväggar och snygg downlightsbelysning i tak förvandlar sällskapsytan till en liten dröm. Uteplatsen från denna sida har stort trädäck och här vill man säkerligen tillbringa många av sina lediga stunder, ljuvligt!

Köket är påkostat från Poggenpohl och platsbyggt längs innerväggen med en vacker köksö innan matplatsen. Inbyggt ljussystem i tak och bänkskivan på köksön är i carraramarmor, smakfullt elegant och exklusivt...
Lyxig maskinpark som består utav kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, mikrovågsugn samt diskmaskin.
Ett kök att älska...

Uteplatserna blir som pricken över i:et i denna så trivsamma lägenhet, här kommer man säkerligen att tillbringa lika så mycket tid som inne under sommarhalvåret. Bostaden har 3 utgångar till uteplatserna, från matrummet, sällskapsrummet och sovrummet. Unikt och tilltänkt!
Båda uteplatserna ger möjlighet för stort möblemang och en dröm för många att ha både morgon och kvällssol...
En perfekt plats att bara kunna koppla av på samt att kunna äta ute i en tilltalande miljö. Njutbart och trivsamt!

Kort och gott är detta en lägenhet för finsmakaren som ställer höga krav på boendet vad gäller läge, planlösning och skick!
Samt bor man i en förening som äger sin mark och är helt utan lån med extremt låga avgifter.

Föreningens tillgångar är enorma med egen park på 17.000 kvm som har chipping- och puttinggreen, fina promenadstråk, grillplatser, tennisplan samt två boulebanor. Det finns även en egen reception, biograf, stort poolområde, spa, gym, restaurang, vinkällare, biljard, bibliotek, konferansrum, garage och gästparkering med mera, med mera... 

En bostad utöver det vanliga som man skall se och känna in på plats!

Vi ses på visningen!

Limhamn

 

 

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7–9 vilket ger plats för cirka 450 elever.