Unikt och exklusivt drömboende på Söderkulla!

  • Södra Gulsparvsgatan 38
  • Söderkulla
  • , Malmö

En bostad som har allt och lite till. Högt upp med hiss från markplan, öppen ljus planlösning på gavel och i ett skick som slår det mesta på marknaden! Bostaden är utan insyn och ståtar med en fantastisk utsikt och stort ljusinsläpp... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Söderkulla och Södra Gulsparvsgatan!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett riktigt drömhem. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering vad gäller allt från golv till tak inklusive el, kök, badrum, gästtoalett, innerdörrar, karmar, lister m.m.

Påkostat, elegant och smakfullt är en bra beskrivning åt detta så fina hem!

Vackra exklusiva golv i samtliga rum, stor inglasad balkong med slående utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp är ju saker som får en trivas lite över det normala.
Obs! Gavelläget erbjuder fönster i 3 väderstreck...

Välskött och trivsam innergårdsmiljö med gemensamt garage inunder, ett av Söderkullas mest tilltalande område enligt många och med det höga läget på våning 7 får man ju den bästa tänkbara utsikten!

Kort och gott får man här ett av Söderkullas vackraste hem, kanske det allra vackraste...

Välkomna in!
Först en pampig entré ifrån den fina innergårdsmiljön sen en helfräsch hiss direkt från markplan och därefter en säkerhetsdörr som tar oss in till bostaden. Hallen är stor, ljus och öppen samt mycket välkomnande...

Hallen har ett exklusivt ljust stengolv som är marmorerat till ljusa innerväggar och snyggt infälld downlightsbelysning i tak. Hallen ger access till bostadens samtliga rum och har även en stor inbyggd skjutdörrsgarderob för smart förvaring.

På den vänstra sidan kommer det första sovrummet som är bra tilltaget i yta och ger plats för både säng, arbetshörna samt förvaring m.m. Rummet har ett vackert och påkostat trägolv till ljusa renoverade innerväggar.
Ett riktigt fint vilorum som ståtar med ett fantastiskt ljusinflöde...

Efter sovrum kommer det fina sällskapsrummet på samma sida, ett stort och vackert rum som bjuder på magnifik utsikt!
Rummet har samma vackra trägolv som sovrummen och här har man också fällt in ett fräckt ljussystem från tak samt byggt in en mysig öppen spis med kassett. Ett rum som garanterat kommer att tilltala många!

Vidare har man två toaletter som båda är helkaklade i ett fantastiskt skick vad gäller material, färgval och yta.
Badrummet har dessutom fönster för vädring och bättre ljusinsläpp. Badrummet erbjuder dusch med vikbar glasdörr, kommod med underskåp och spegelskåp ovanför, wc, handdukstork och vacker downlightsbelysning i tak. Väggar och golv i påkostad ljus sten som är marmorerad.
Ett badrum att älska!

Gästtoaletten går i samma ton som badrummet vad gäller inredning, golv och väggar.
Exklusivt, snyggt och elegant!

Sen har vi det andra sovrummet på den högra sidan, även detta rum är bra i yta och erbjuder ett stort ljusinsläpp för bästa trivsel. Rummet har vackert trägolv till ljusa renoverade innerväggar, härifrån har man också utgång till den fina balkongen. Både lägenhetens vilorum är utan insyn så mer privat och skönt!

Sist kommer det fina köket som verkligen bländar en med sitt fina skick...
Köksinredning i vitt till bänkskivor i påkostad natursten och exklusiva vitvaror, här finner vi även en bra tilltagen matplats innan balkongutgången.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, micro, ugn, spishäll och fläkt ovanför.
Samma fina stengolv som löper in från hall till ljusa innerväggar och läcker downlightsbeslysning i tak.
Ett kök att älska!

Sist kommer den fina balkongen som både är stor och inglasad, en balkong som verkligen sätter prägel på detta så fina hem. Här kommer man säkerligen vilja tillbringa många av sina lediga stunder, en balkong i bra storlek och med en helt underbar utsikt, njutbart och tilltalande!

Sammanfattningsvis får man här inte bara ett hem, man får ett riktigt drömhem i absolut bästa tänkbara skick samt ett läge och en planlösning som bara måste uppskattas utav samtliga...

Ett boende man skall se och känna in på plats!

Först till kvarn!
Varmt välkomna på visningen!

Söderkulla

Välkommen till Söderkulla.

Söderkulla är ett lummigt och välskött område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge och rika utbud av skolor, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. Bebyggelsen i Söderkulla består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även radhus samt friliggande villor.

På Söderkulla finns både Netto och Willys för den dagliga handeln. Utöver detta så har man även nära till köpcentret Mobilia och Hyllie. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området. I området finns också flera stora grönområden med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen!

Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda. Här har man goda bussförbindelser utan dörren som tar en både runt om i Malmö och Malmö med omnejd. För pendlaren med bil tar det med enkelhet ut på Inre Ringvägen. Med bil nås Hyllie IP på 6 minuter, Svågertorp på 7 minuter, Sturup och Kastrup på ca 20 minuter.