Välplanerad 1,5:a högst upp med sagolik utsikt!

  • Falkmansgatan 3 A
  • Pildammarna / Stadion / Dammfri
  • , Malmö

Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva ett kvadratsmart och ekonomiskt boende med mängder av fördelar. Högst upp med slående utsikt, hiss från markplan, ingen insyn, inga grannar ovanför, fantastisk förening med låga avgifter och Pildammsparken som närmaste granne. Kan det bli bättre ? Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Pildammarna och Falkmansgatan!

Nu presenterar vi ytterligare en liten pärla på denna så omtyckta adress. Här pratar vi välplanerad och kvadratmeter smart bostad som måste tilltala många...

Obs! Total boendekostnad inklusive lån och avgift för under 2.000 kr i månaden, billigare kan man knappast bo!

Lägenheten är belägen på översta våningsplan i ett åttavåningshus och har hissen direkt från markplan, inga grannar ovanför som kan störa samt en fantastisk utsikt över Pildammsparken åt vänster och hela Stadionområdet på den högra sidan, lägenheten är utan insyn...

Här bor man i en mycket stabil förening som ståtar med fina siffror, låga avgifter, grön lummig innergårdsmiljö och samt med möjlighet till garage under fastigheten, närmaste granne är den vackra Pildammsparken!

Först en väldisponerad hall som ger access till två garderober och en stor walk in closet samt det fina badrummet. Bra avhängningsyta och ljusa väggar till Höganäsklinkers på golv.

Badrummet är helkaklat i glasmosaik och går i blått. Här erbjuds man dusch, wc, handfat med underskåp och överskåp samt belysning från tak.

Rummet är mycket välplanerat med en smart sovalkov som svänger av till vänster med stort fönsterparti och rogivande utsikt mot parken samt ett vackert ljusinsläpp. ljusa väggar och parkett på golv.

Vägg i vägg med sovalkoven har man det praktiska lilla köket / pentryt som går att stänga till med dubbla dörrar när man har gästerna på besök. Här finns skåp, hyllplan, två plattors spis med ugn och micro. Kyl och frys finns i stora garderoben.

Vardagsrum med ett härligt ljusinflöde samt bra med plats för soffa / tv hörna och hyllor m.m. Rummet har ljusa väggar till fin parkett på golv.

Mycket i lägenheten är i original så den tilltänkta köparen har här möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt lilla näste, för information så har de sista liknande lägenheterna i denna förening sålts för mycket högre belopp...

En perfekt liten 1:a med ett ypperligt läge och ett självklart val för den som prioriterar sin månadkostnad så som den studerande eller den som flyttar hemifrån till sin första bostad, den som bara vill ha en övernattare, med mera....

Helt klart en lägenhet som kommer att tilltala många!

Finansiering klar ?
Med ett boendelån på 50% blir den totala månadskostnaden inklusive lån och avgift ca 1.950 kr netto.

Varmt välkomna på visning!

Solbacken / Dammfri

Välkommen till Solbacken / Dammfri

Solbacken är ett bostadsområde i Västra malmö
Området ligger mellan John Ericssons väg, Lorensborgsvägen, Stadiongatan och Bellevuevägen.
Solbacken är kanske Malmös mest centralt belägna villa- och radhusområde. Längs Bellevuevägen och de närliggande kvarteren finns flera större sekelskiftsvillor i jugendstil. Inne i området längs Marieholmsvägen och anslutande tvärgator finns ett antal välbevarade funkis och egnahemvillor. Längs John Ericssons väg finns även flerfamiljhus och kontorsfastigheter, de så kallade ABC-husen. Området hette förr Vångkarlevången. Här bodde vångkarlen, som hade till uppgift att ta hand om den boskap som tillhörde stadens invånare.

Den fina stranden på Ribersborg ("Ribban") ligger ca 3 km västerut. Både centrum, havet och Emporia köpcentra kan enkelt nås med en cykeltur eller långpromenad. Det finns även mycket goda bussförbindelser precis utanför knuten.