Välskött och charmig 30-talsvilla i Kävlinge!

  • Jakobsgatan 26
  • Kävlinge
  • , Kävlinge

Ett hus med perfekt läge och som erbjuder en sagolik trädgård på närmare 900 kvm. Barnvänligt, god kommunikation, skola och dagis i direkt närhet samt möjlighet att kunna bygga till fler sovrum. Uppfart för flera bilar, toalett på båda plan och ett hus i mycket gott skick... Varmt välkomna på visningen!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Kävlinge och Jakobsgatan 26!

Nu kan vi erbjuda en mycket trivsam och välskött 30-tals villa med den rätta känslan. Huset är beläget med bästa tänkbara adress i centrala Kävlinge. Uppvuxet grönt fint villaområde som erbjuder god kommunikation samt ypperlig barnomsorg med bra skolor och dagis i närområdet.

Stor lummig trädgård på närmare 900 kvm som är helt insynsskyddad och friköpt. Trädgården erbjuder först en mysig uteplats som är stenlagd samt mängder utav buskar och grönt. I utbudet av fruktträd och bär finner vi äpple, plommon, päron, körsbär, fikon samt olika sorters bärbuskar och kryddväxter. En liten oas till trädgård...

Villans framsida erbjuder två rejäla uppfarter som ger plats för flera bilar samt finns en ny carport, bekvämt och praktiskt!

Huset har även en seperat ingång till boende i källarplan så det perfekta huset för den som driver företagsverksamhet. Om man så önskar går vinden att inreda och förstora boendeytan med många kvadratmetrar.

Villan har låg driftskostnad, nytt tak med solfångare, ny FTX-ventilation och hela huset har blivit omdränerat.

Från vardagsrummet har man byggt till ett stort inglasat uterum på ca 20 kvm som bara är så fint, så fint....

Planlösningen består utav stort generöst vardagsrum som enkelt går att dela av om man vill ha ett sovrum till på detta plan, öppet trivsamt kök, två rejäla sovrum, badrum med dusch, fin möblerbar hall och goda förvaringsutrymmen.

Här finns även ett stort inrett källarplan som används som boyta och erbjuder relaxavdelning med jacuzzi samt öppen spis, fitnessrum, klädrum, tvättstuga, kallförråd och en gästtoalett.

Ett hus med stor potential och många möjligheter så som den oinredda vind som kan ge flera nya sovrum med ett ytterligare badrum, eller som alternativ ett enda stort härligt sällskapsrum...

Välkomna in!
Först en vacker entrédörr in till foajén som är bra tilltagen och hemtrevlig. Hallens yta gör den lättmöblerad och det vackra ljusinflödet är tilltalande. Hallen öppnar upp bostaden åt båda håll och här finns också trappan ner till källarplan.

Först ett gigantiskt vardagsrum på den högra sidan som är ljust och trivsamt, här har man också byggt till ett stort inglasat uterum på ca 20 kvm som verkligen ger mersmak...
Uterummet ger vacker utsikt ner mot den fina fruktträdgården och samt utöver området intill.

Från sällskapsrummet har man sen åtkomst till det första sovrummet som är stort och bra tilltaget i yta, ett skönt vilorum!

Man har även access till köket från vardagsrummets nedre del som inger en god känsla av rymlighet, trivsamt och fint!

Köket är stort och erbjuder gott om plats för rejält matbordsmöblemang m.m. Bra förvaring i många skåp och fina arbetsytor gör detta till ett tilltalande och trivsamt kök.
Maskinparken består utav kyl, frys, diskmaskin, ugn med induktionshäll och fläkt ovanför.

Från köket har man sen åtkomst till det andra sovrummet som även det ståtar med bra yta och har ett fint ljusinsläpp.

Tillbaka ut i hall har man sen badrummet som erbjuder dusch, gott om skåp, handfat, wc samt fönster för vädring och ljusinsläpp.

Sen har vi den fina trappan ner till källarplanet som börjar med ett vackert relaxrum. Rummet erbjuder härlig yta, stor jacuzzi, braskamin och fönster för bästa ljusinskläpp. Ett rum att älska!

Nästa rum är även det stort och används idag som klädrum, förvaring.
Vidare har vi tvättstugan som är stor och rymlig, här finns gott om plats och man har fönster för bästa ljusinsläpp.

Sen har man ett stort rum till som idag används som gymrum, bra yta även här och fönster för vackert ljusinflöde...

Innan entrén ut har man ett stort kallrum samt en fin gästtoalett som även den har fönster för vädring och ljusinsläpp.

Hallen innan entrén ut till fastighetens framsida erbjuder också bra med förvaringsmöjligheter.

Obs! Fastigheten är taxerad som 87 kvm boarea och 62 kvm biarea. I annonsen angiven boarea om 100 kvm samt biarea om 71 kvm är enligt säljarens information. Vill man som köpare säkerställa informationen bör man utföra en uppmätning då avvikelser kan föreligga.

Kort och gott får man här ett hus med mycket av det goda så som ett perfekt läge i centrala Kävlinge samt med en fantastisk trädgård som erbjuder ett stort urval av fruktträd och bärbuskar.
Fastigheten är friköpt så ingen tomträttsavgift att oroa sig för.
Barnvänligt med bra skolor och dagis på kort avstånd samt fin kommunikation på området.
Lugnt och tryggt villaområde som garanterat kommer att tilltala många.
Ny carport och dubbla uppfarter till fastigheten som ger plats för flera bilar när gästerna är på besök.
Stort inrett källarplan som används som boyta och samt har egen ingång så perfekt för den som driver verksamhet.
Gigantisk vind med fönster och takhöjd för den som vill bygga till och utöka boendeytan.
Allt detta i ett välbyggt och mycket välskött 30-talshus i sten som har genomgått stora och dyra renoveringar. Nytt tak med solfångare som ger låg drifskostnad, även takstolar m.m är nytt.
Ny luftvatten värmepump, ny FTX ventilation samt är hela huset omdränerat så de tunga och kostsamma bítarna är klara.

Ett hus som kommer att passa in på mångas önskemål....

Varmt välkomna på visningen!