Videdal – Hörntomt – Toppskick – Tillfälle!

  • Lärkbogatan 1
  • Videdal
  • , Malmö

Totalrenoverat kedjehus med bästa tänkbara läge på Videdal. Garage, inredd och påkostad källare som ger fantastiskt med extra utrymme. Barnvänligt, lugnt och trivsamt område samt en skön insynsskyddad trädgård på baksidan... Först till kvarn!

Rumsbeskrivning

Välkomna till Videdal och Lärkbogatan!

Nu är huset till salu som garanterat kommer att tilltala många familjer...

Obs! Fastigheten är både nybesiktigad och dolda felförsäkrad i 10 år, en tryggare och smidigare affär gentemot köparen!

Kedjehuset är perfekt beläget på en hörntomt med mycket populär adress i Videdal. Ett område som bara blivit mer och mer intressant för flertalet barnfamiljer under de senaste åren, barnvänligt, lugnt och tryggt!

Bra skolor, dagis, barnomsorg och ypperlig kommunikation gäller för området.

Så gott som allt i huset har genomgått en omfattande renovering under de senaste halvåret och man har förbättrat planlösningen optimalt i samband med detta. Hela källaren är också renoverad och används som boyta idag, även om det räknas som biyta. ( ca 70 kvm ) Resten av biytan är garaget.

Källaren har bra takhöjd och erbjuder möblerbar hall, stort allrum, generöst sovrum, mindre sovrum / kontor, badrum med dusch och tvättstuga, större matkällare samt har man ett jättelikt förråd bakom.

Planlösningen uppe är så optimal den bara kan bli på 99 kvm och känns bra mycket större.

Här finns en superfin hall till att börja med och härifrån har man den vackra trappan ner till källarplanet, samt bra med plats för avhängning.

Från hall har man också en renoverad och snygg gästtoalett.

Efter hall kommer man in till ett sagolikt rum som ligger i vinkel och ståtar med ett fantastiskt  ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna på båda sidor. På andra sidan fönterpartierna har man den fina trädgården som är insynsskyddad med häck mot grannfastigheten. Lättskött och trivsam innergård som har nytt trädäck hela vägen ner mot garaget, njutbart!

Sällskapsrummet är öppet mot matplatsen och köket i en perfekt harmoni, så här vill man bo...

Allt i kök än nytt och smakfullt vad gäller inredning, placeringar, färgsättning, vitvaror m.m. Ett kök att älska!

Efter hall, vardagsrum och kök kommer vi till den mer privata delen av huset som ligger helt avskilt från det sociala.

Här finns först en omtyckt walk in closet, ett snyggt helkaklat badrum med dusch och ytterligare 3 fina sovrum som alla rymmer bra med plats.

Alla rum har samma gedigna golv och renoverade innerväggar så enhetligt och snyggt, det löper en röd tråd utav lyx och välbehag genom hela huset. Välplanerat, smakfullt, stilrent och elegant är en bra beskrivning åt detta så fina hus...

Ett hus för den lilla familjen men även för den stora tack vare den inredda källaren som ger plats för ytterligare sovrum. Och framförallt ett hus för den kräsne som vill bo fint men inte har tiden eller möjligheten att själv kunna renovera / bygga om utan bara vill flytta in i något som är färdigt och i toppskick!

Ett mycket bra boendealternativ som man bör gå och titta på snarast möjligt...
Först till kvarn!

Varmt välkomna på visningen!